- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете ми какво искам!
благодаря ти за подкрепатаПървоначално написано от Hilary_
![]()
ще видимПървоначално написано от haritov
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
после ще ти направя спагеткиПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мисля,че трябва да забравиш за 2-рата и да пробваш с тази която обичаш.
Да не се окажеш от 2 стола на земята.
Успех ^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Тръгни с тая, която обичаш, обаче другата да не знае. Тая дето теб много те обича можеш да я праскаш от време на време, но едната не трябва да знае за другата. Когато ходиш на вилата си праскаш и оная, с която ходиш. Щом тази от твоя град твърди, че те обича, означава, че ще прави всичко за теб. Демек да ти лигави наденицата. Айде успех и знай, че ако ме послушаш няма да срешиш. И недей се хвали на никой, защото всички ще разберат и тогава си прецакан.Първоначално написано от haritov
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
О.о Майко мила![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
със сигурност не и второто!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ето си еб.ло майката при мене...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тъпо е да тръгнеш с някой след като не я/го оби4аш![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3