- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прекалено лигава е...
Здравейте!..Имам приятелка която е прекалено лигава и понякога адски ме дразни..Като се разлигави и само ме дразни,обижда ме и се опитва да ме изкара извън нервиПисна ми вече.Едвали мога да я накарам да спре,защото така и аз я обиждам
Щоту мн се дразна..плс посъветвайте ме нещо!
![]()
оф и аз имам такава приятелка и е много досадно
Аз я игнорирам не и обръщам внимание.Цупя се и правя физеономии такива че ми е неприятна.
Кръв,черва и хруптящи вокали!
кажи и,че лигавенето си има някаква граница..просто да се съобразява с околните.Ако можеш да я игнорираш също е вариант..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
++ тва за друго не се сещамПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Просто и кажи , че прекалява с лигавенето , и това те дразни !
Казваш и го в прав текст , ако не го приеме или се разсърди - не я брой за приятел !!![]()
To infinity and beyond.
+1Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Хах..колко пъти съм и казвала,че ме дразни..лигави се още повече![]()
![]()
![]()
зле сте...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ти ако си зле не значи че и други са..Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
детски лафПървоначално написано от danibebi
![]()
леле как ме затапи, вече ще ме е срам да излизам от нас...Първоначално написано от danibebi
аха...
пффф..се таяПървоначално написано от Kajo
![]()
PurpleDream, ЗАТАПЕН СИ ! РЕЖИ ВЕНИТЕ![]()
Женската беше така.. Аз и говоря нещо сериозно и тя, нито го зимаше на сериозно, нито нищо. И аз един път я изпращам до тях, и пак и говорех нещо.. а тя се лигавеше и и викам "Ще си сериозна ли? или ще продължиш да се лигавиш" и тя вика "ДА, давай сега съм сериозна (кокотеща се)" И аз и викам "аз що ти не еба майката" и се обърнах и си тръгнах. На другия ден ми вика, че повече нямало да се лигави.. аз я отрязах и продължих.. няма смисал да си с човек, който те дразни. Камоли да те обижда (както в твоя случай)
+Първоначално написано от cool_doll
ACϟDC
Именно,напълно ясно е,че мъжете не обичат прекалено лигави жени..Сега лекичко да се лигави едва ли ще издразни толкова,ама постоянно...И една моя фр преминава всякакви граници в глезенето,казвам й,че прекалява и не е права,постоянно се опитвам да я променя поне малко,ама...Първоначално написано от swipss
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
да ве ебаси, трябва да ги срежа, инъче не знам как ще живея... никога не са ме затапвали така...Първоначално написано от swipss
![]()
пхах..какФа лъжаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз имаХ такава приятелка,даже по едно време пуснах тема да се оплаквам..
Нищо не ми помогна.. избягвах я,не отговарях на обаждания/съобщения в скайп,явно демонстрирах нетърпимост,сред компания я изолирах.. - НИЩО!
Накрая ми писна съвсем и й теглих шута,звъннах й един ден да се видим.. идва тя ухилена,аз я спирам на средата на улицата и й обяснявам каква пача е.
От тогава не съм и чула за нея,слава Богу.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
то и при мен натам отиват нещата майче,ама не ми дава сърцето нещо,фр ми е...Първоначално написано от ElinoOor
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
и на мен ми беше доста трудно
ама то нейното спирка няма
в един момент просто ми изгърмяха бушоните,то бива бива маааа
добронамереността ми просто изчезна в онзи момент![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ке се пробвам и аз..Първоначално написано от ElinoOor
те и мойте изгърмяха одавна,де...
Един шамар може и бой да свърши работа, ако не разбира от дума.
Нишо против лигавенето и аз се лигавя ,но е тъпо когато ти говорят нещо сериозно и ти да се правиш на шуг![]()
![]()