- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От очилата...
И аз имам същия проблем, много е гадно...![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
слагай пудра :P
и аз имам същия проблем ...![]()
![]()
офф // много ми харесват момичета с очила![]()
аз затова спрях да нося моите![]()
Ако ползваш спирт прекалено често, наистина кожата започва да се изсушава, затова ползвай да кажем сутрин и вечер по 1 път. Аз като го ползвам така, няма проблем.Първоначално написано от bloodyF
Sudocrem![]()
Изобщо не е от очилата, а си е от възрастта, кожата...
Опитай сутрин и вечер със спирт за около 5-6-7 дни максимум и после прекъсни, за да не ти се изсуши прекалено много и да ти се обели носа.
Ако използваш някакви дневни кремове, може и от това да ти се омазнява повече, но в никакъв случай не е от очилата. Въобразяваш си!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
^ то не е от очилата,обаче когато трябва да ги нося (постоянно) се личи още повече...
иначе не ползвам никакви кремове
по -рано ползвах нивеа в синята кутийка,защото от студа ми става някаква гадна кожата,обаче и него спрях...
днес опитах на всеки 2-3 часа да почиствам със мокра и след това със суха салфетка...ще пробвам така ...дано да се оправи чеее![]()
![]()
Спряла си да ги носиш, поради много, ама много тъпа причина. Вместо да мислиш за здравето си, ти захвърляш лекарството на очите си, защото си се омазнявала кожата по носа. Боже Господи, докъде стигнахме? Хората се интересуват повече от външния си вид, отколкото от здравето си.Първоначално написано от anity92
По-добре си носи очилата, за да не се чудиш и маеш след години какво е станало със зрението ти!
Аз нося очила, откакто се помня и НИТО ЕДИН път не ми се е омазнявал носа от тях. Какви са тия измишльотини, които говорите и правите, не знам!
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
и аз не знаехПървоначално написано от DessieQueen
![]()
Просто аз
Първоначално написано от TheLittleAngel
аз не съм спряла да нося моите само поради тази причина.. просто самия диоптър ми дойде твърде голям и за да не си разваля очите напълно спрях да ги нося..
Не слагай спирт, излизат черни точки, поне на мен.
Почиствай си го с продукти за мазна кожа.
Ами иди пак на лекар. Ти и така си разваляш зрението, така че отивай колкото се може по-скоро.Първоначално написано от anity92
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...