имам един въпрос относно корема значи на диета съм, тичам, правя упражнения за стягане на корема и като се погледна в профила нямам корем но като седна и ми се набръчква ако ме разбирате т.е. събира се някакси корема и ми се дели на 3 пласта като долния си е доста големичък някой да има идеи как може да ги махна тея пластове
Първоначално написано от sexy_baby_originale
всеки го има това.има-няма 50 кила съм на 170см и пак ми се сбръчква,а иначе ми се броят ребрата![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
да ама ми се бръчка на 3 пласта и долния си е доста голям и като съм с по тесна блуза и си личи и е много грозно
Първоначално написано от sexy_baby_originale
ясно де,аз ти казвам,че не е от тва,че си дебела или не ти е стегнат коремане носи толкова тесни блузи и като седнеш не се привеждай толкова много напред
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не съм имала тоя проблем..![]()
Прави повечко коремни преси / явно са ти нужни повече , отколкото правиш в момента / и не се прегърбвай толкова , когато седиш.![]()
To infinity and beyond.
Прави повече упражнения за долната част на корема![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
съгласна съм със tonie__![]()
просто стой изправена или прави малко повече коремни ..
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
стегни си корема и няма да се получава така
това е кожа няма каккофти ама няма как
едит:прави повече коремни преси(ще смекчи малко положението)и не се навеждай много на пред стой по изправена и облегната я няма да е така![]()
Хора,вие не сте добре![]()
![]()
я си живей живота и не с ядосвай за такива неща! :P Искам да ти кажа,че не си единствения такъв случай...това си е кожа,мойто момиче квот искаш я прави-пак ше се набръчква,защото ако е опъната когато си седнала после неможе да се изправиш,бате
Ше ходиш като сецнатите дядовци
![]()
Аре малко се оспокой
![]()
![]()
добре си, аз съм 57 кг макар, че никой не ми ги даваПървоначално написано от tonie__
аз нали си ги знам
![]()
Така е, но се чувствам засегната като се кача на кантараПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Явно имаш малко мазнини по корема, щом се получава 'голям' долен слой. Кардио, правилно хранене и за 1-2 месеца си перфектна![]()