- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой пол мисли повече за секс ??
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не знам,но гласувах за момчетата.![]()
Fashion and Styling
!!!Първоначално написано от Gary
Абсолютно!Първоначално написано от getthefuckout
Две хубави очи...
http://FotoFace.EU
Мъжете, макар че и жените не мислят радко ... Но мъжете повече!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Близко е до акъла.Естествено че тези които говорят постоянно за секс.Това са момчетата поне според мен де !![]()
Че то може да не говориш,но пак да си го мислиш...Първоначално написано от essencee
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
бе и 2та пола мислят за секс,само че жените не го показваме толкова![]()
По принцип мъжете... но аз понякога мисля за секс повече от един мъж![]()
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Процентите друго говорят, предвид, че и мъже са гласували в анкетата, а съотношението жени:мъже влизащи в раздела предполагам е горе-долу равно..Първоначално написано от miminko
![]()
Аз честно казано не вярвам на статистиките, дето се подмятат, че жените мислели повече за секс. Според мен отколе мъжете са тези, които от всяко нещо могат да изкарат сексуална шега и т.н.
Разбира се, житейският ми опит не е чак толкова голям, за да съм сигурна, че съм права, но си мисля, че просто жена когато мисли за секс, това е по-забележимо, защото иначе за мъжете се приема за константа и нещо обикновено и оттам излиза, че жените повече и по-силно мислят за секс.
Де'а знам и аз де.
За всеки случай ще се радвам, ако някой успее да ме убеди в обратното, за да не си мисля, че мъжете са животни.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride