Ходя с едно момиче от 1 год.Аз я обичам тя мен също(под съмнение е вече дали ме обича).Заедно сме преживели много неща.Преди около 2 седмици се скарахме и няколко дена след това аз я търсех навсякъде, за да оправя нещата..Но тя винаги като се скараме не ми пише в скайпа, избягва ме, не си вдига телефона.. и след като мина доста време (през това време и званях по тел-а и т.н.) и написах в скайпа, че ми писна да й тичам след гъза и да се опитвам да оправя нещата а тя да не дава никакъв отговор.И след като написах това тя каза "я си гледай работата уе така ли ще ми говориш" и ме блокира(за първи път ме блоква).След това в продължение на 5-6 й званях, за да разбера дали всичко е свършило.. Като и звъннах снощи се реши да ми дигне и я питах дали всичко между нас е свършило и дали ме зарязва.Тя ми отговори незнам и после каза чао и затвори..Денска отново ми затваряше.Много искам да оправя нещата тя е всичко за мен немога без нея Какво да правя.. По всички възможни начини я търсих.Дали неиска да ми каже в прав текст, че ме зае*ава или 'кво..