- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като й кажеш, че я харесваш и почва да се държи по-странно
незнам дали е само при мен, но съм го забелязъл, че като кажеш на 1 момиче, че я харесваш и после почва да се държи малко по-странно...
Някакви обяснения?![]()
![]()
![]()
кво разбираш под по-странно?![]()
по-добре..по-зле?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Държи ли се "странно", значи и е станало неловко и най-вероятно се чуди как да се отърве от компанията ти, просто защото ако самата тя не те харесва, в миг е разбрала, че не и мислиш нищо друго освен това, че искаш да и бръкнеш под полата. Странно = смутено, неловко, сопнато. Сещаш се де, ако чувствата са взаимни няма да се държи така, а начина да разбереш, че ти е откликнала на своеобразната покана е като се разкрачи.![]()
^ да както каза някой стават по-недостъпни...
по странно разбирам вече да не си говорите толкова и да се държат тъпо...
случвало ми се е 2 пъти, след което и с 2-те момичета сме в перфектни отношения...
Ти пък защо се учудваш. Винаги съм попадал на такива. Само че след седмица-две откак съм им го казвал и късаме. ^^
Трябвало е да опитам с мразя те...![]()
Не са подвластни на логика някои жени и това е. Свиквай или премини на следващата. Ама да вървиш да ги питаш защо-недей. Те самите не могат да се разберат от време на време.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
аз също се държа "странно "но не е защо ми се повишава самочувствито,прая се на недостъпна или нещо такова..просто се чуствам объркана и ми е неловко
Да, при мен бягат панически, като им кажа![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Вижда,че си й сигурен и се отпуска-вече е себе си,няма нужда да се вкарва в роли за да печели твоето внимание,тъй като вече го е спечелила и ти си й го казал!
Затова не го казвай!Можеш да го показваш,но в прав текст..не.
i got a little Secret for ya..
дигат им се въжките и се правят на голямата работа
вие такали си казвате?
харесвам та ари са гледкаме по цял ден ?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ти какво очакваш? Да я метне на леглото и да я дефлорира?Първоначално написано от kidwestern
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от pwnage
Първоначално написано от LadyDi
![]()
Когато ми споделят, че имат някакви чувства/симпатии към мен, изтърсвам нещо от рода на "Ами добре" с най-спокойния и равен тон, като наблюдавам с интерес реакцията отсреща, а тя винаги е смутена.Не обичам да си показвам чувствата, интересът към някого. Обикновено, ако ми заявят нещо такова, съм убедена, че се бъзикат с мен и затова се държа така... дръпнато?
Но като се замисля, по принцип си се държа по този начин с всички.![]()
Да, обяснението е, че тя не те харесва.Първоначално написано от andrags
Някой път си мислят,че всичко е игра. И щом момчето си признае,че я харесва и играта не и става интересна вече. Сигурен съм,обаче че този нелогичен феномен е диктуван от подсъзнанието,като отговор на отслабено самочувствие. Психологията обеснява някои неща. Не че не съм съгласен с твоя отговор.Първоначално написано от LadyDi
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ще ти го обясня.Първоначално написано от pwnage
Жените обичат да са харесвани, ухажвани и преследвани. Тръпката е в играта, в началото, когато момчето звъни, когато я търси.
Когато самата тя не знае харесва ли я или не. Тогава е много сладко
Затова и жените са склонни да дават смесени сигнали на момчета, които не харесват. Стига да има стимул играта да продължи.
В момента, в който момчето свали картите на масата, има точно два изхода - или тръгва с него, или започва да се държи странно.
Тръгва с него, когато го харесва.
В другия случай - е ясно е за какво става въпрос![]()
дърпа се гледа да те изолира, защото не те харесва и не иска да те нарани ...
Случва се някой да се изтипоса пред мен, да заеква 10 минути, да изтърси "Харесвам те!" и за десерт да закове поглед в земята или, по-лошо, да почне да ме зяпа очакващо.Или пък да тръгне да се обяснява, оправдава, анализира... в чудо се виждамПървоначално написано от andrags
Първата ми мисъл като по правилник е "И аз к'во?".
![]()
Какво очаквате да направи едно момиче след вашето признание?Също да ви с обясни в любов?Или да тръгне да ви целува?
Обикновено момичето се притеснява, сърцето й се разтупква... ако съдя по себе си де.Има и една малка дозичка страх... та ако след като каже, че ме харесва, тръгне да се приближава, било то за целувка или просто да ме прегърне...едно, че романтичното ми настроение се е изпарило тотално, две, че обикновено никак не съм сигурна какво искам и все си мисля, че избързваме...
![]()
Или пък вземе да се затрие някъде и така и да не се реши да ме целуне или поне да ми хване ръката... ами, вероятно ще реша, че се е пробвал за момента.Но все пак ще продължа да анализирам поведението му.Ще търся намек във всяка дума.Ще очаквам - какво очаквам, и аз нз, но вероятно нещо романтично.Или просто нещо.Как го каза?Държа се странно.
Но е глупаво.Ако искате едно момиче, действайте!"Харесвам те" е най-глупавата фраза на света.Има спонтанни действия, има "Искам да прекарвам повече време с теб", "Искам да имам връзка с теб" и има "Влюбен съм в теб".Но обикновено думите са излишни.![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
ОК, значи трябва да си напълно обеден, че момичето те харесва и тогава да и кажеш, а иначе само да намекваш
Защото на това момиче което харесвам, мои приятели са и казали, защото като бяхме на 1 купон аз пих нещо и после съм заспал и тя си е писала с тях и са и казали, че съм си я харесъл, но ще видим днес на даскало как ще реагира![]()
Има си причина за странното държание на момичетата след обяснение в любов - ако момичето не те харесва се опитва да те отдръпне от себе си,за да могат чувствата ти да изстинат и нормалното приятелство да се възвърне.Пък и някой момчета,като видят че няма какво да губят и след като са споделили любовта си с момичето,а то очевидно не го харесва започват да се държат все едно светът се върти около тях >.>
притеснява се да не те отблъсне?![]()
Щом се държи странно, значи не те харесва,понеже ако те харесваше нещата щяха да станат бързо и тя вероятно щеше да се зарадва, че чувствата отсреща са същите.
По принцип като кажеш на момиче,че я харесваш се държи по-странно ,ако тя не те харесва.А пък,ако те харесва щи са нахвърли!
![]()
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
зависи да ли те харесва или не![]()