- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя.... ;[
Искаш да си я върнеш ? Ми спри да се правиш на гаден подлизурко... Спри да я търсиш... Остави нещата да се утаят, нека мине време. Нека те потърси тя, бъди леко студен, нека да разбере, че тя не е целия ти живот (макар и да не е така) нека се почувства заменима, нека почувства това, че може да те е загубила и ще видиш как ще потръгнат нещатаКолкото повече тичаш по гъза на някоя девочка, толкова повече ще си преебан
![]()
De-Phazz - Anchorless
Хм.. да идеята не е лоша, но все пак е хубаво тя да знае, че той още има чувства към нея... Просто намери начин да й кажеш.. или да й напишеш какво чувстваш. Кажи й и че се отказваш да и се молиш и тя след като разбере тези неща, нека сама направи своя избор. Все пак не можеш да я вържеш. Нека е наясно с нещата и сама реши.
Да... Падни и в краката моли и се, нека види, че квото и да стане ти винаги ще си насреща... Бъди проклетата играчка и бъди преебан... Дръпни се от нея, дай и да "подиша" както се казва... Скрий се за известно време от света ... Нека да и залипсвашОтносно чувствата, тя със сигурност знае, че ги има!!!
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от ThePretender
Недей!Бори се до последно..
Настоявай до като можеш!Щом я обичаш..
Нямаш избор!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ам ... може и така да е... незнам.. а има ли някакви подобрения ?Първоначално написано от ThePretender
ти някъв експерт ли се явяваш?Първоначално написано от mOBSCENE
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
ти някъв тера простия ли си .. ?
тва лафче остаре,цокалчеПървоначално написано от s7uFx
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
е не колкото майка тивъри си пусни ТВ-то и дей ме занимава с глупостите си.. Пределно ясно ми е колко си семпъл
Да,експерт съм!
Ти някъв бавен ли се явяваш?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Добре дошъл на борда!Първоначално написано от ThePretender
Всички сме имали първи любови и сме преживявали раздели с тях. Трудно е наистина, но трябва да имаш много силна воля и да покажеш характер. Аз не съм точния човек, който да ти го казва щото само като се сетя как си пропилях година и нещо в тръшкане и повтаряне на "ама не мога да го забравя - обичам го!" и чак ме хваща яд на мен си... Гледай да не й звъниш и да не й пишеш или най-добре я изтрий от всякъде... Когато нямаш никаква информация за даден човек и не го виждаш интересът ти към него постепенно изчезва. Иии ако ги направиш всичките тия неща ти остава само да чакаш времето да излекува разбитото сърце - понякога става по-бавно, но винаги помага
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!