.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Какво да правя.... ;[

Ходя с едно момиче от 1 год.Аз я обичам тя мен също(под съмнение е вече дали ме обича).Заедно сме преживели много неща.Преди около 2 седмици се скарахме и няколко дена след това аз я търсех навсякъде, за да оправя нещата..Но тя винаги като се скараме не ми пише в скайпа, избягва ме, не си вдига телефона.. и след като мина доста време (през това време и званях по тел-а и т.н.) и написах в скайпа, че ми писна да й тичам след гъза и да се опитвам да оправя нещата а тя да не дава никакъв отговор.И след като написах това тя каза "я си гледай работата уе така ли ще ми говориш" и ме блокира(за първи път ме блоква).След това в продължение на 5-6 й званях, за да разбера дали всичко е свършило.. Като и звъннах снощи се реши да ми дигне и я питах дали всичко между нас е свършило и дали ме зарязва.Тя ми отговори незнам и после каза чао и затвори..Денска отново ми затваряше.Много искам да оправя нещата тя е всичко за мен немога без нея Какво да правя.. По всички възможни начини я търсих.Дали неиска да ми каже в прав текст, че ме зае*ава или 'кво..

ами явно мн ти се е разсърдила или мн навътре понася караницата ви нз ама мисля че наисти се опитва да те отерже ама не иска да те нарани... или нз нз.... а пък относно как да се оправите отиди до тях и я питаи защо ти се сърди толкова и просто си поговорете откровено... тва е от мен
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Цитирай Първоначално написано от Krisiity
    ами явно мн ти се е разсърдила или мн навътре понася караницата ви нз ама мисля че наисти се опитва да те отерже ама не иска да те нарани... или нз нз.... а пък относно как да се оправите отиди до тях и я питаи защо ти се сърди толкова и просто си поговорете откровено... тва е от мен
    За да не ме нарани по добре да ми го каже направо отколкото да ме измъчва както се измъчвам в момента

емиии от това,което прочетох е ясно,че явно неиска да бъде с теб повече.Самия факт,че те пренебрегва и не те търси и ти говори така трябва да ти говори в какви отношения сте.Ясно е,че искаш да си я върнеш,но ако тя неиска какъв е смисълът?По добре престани да и досаждаш и след известно време пак я потърси щом толкова много искаш и тогава като е минало малко време и са отлегнали нещата поговорете и се изяснете като хората,защото сега и двамата май незнаете какво искате

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен търси начин да те отреже деликатно... Ако толкова много искаш да говориш с нея отиди до тях или някъдето където ще я видиш и ще говорите очи в очи... Скайпа и телефона са т***к Тия работи се изясняват очи в очи.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

При подобно отношение изобщо не разбирам защо се буташ?!
    Замини си с достойнство и повече не я търси. Не заслужава.
    И да, била ти е шута грубо и ако още не си го разбрал - лошо за теб.
    И не, не можеш да оправиш нещата. Никой с акъла си не би се натискал даже.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Според мен търси начин да те отреже деликатно... Ако толкова много искаш да говориш с нея отиди до тях или някъдето където ще я видиш и ще говорите очи в очи... Скайпа и телефона са т***к Тия работи се изясняват очи в очи.
    Като отида до тях и пита кой е и не отгоровя не просто не ми отваря и разбира че съм аз..

Град
    million miles away (:
    Реже те,нямаше да ти се сопа чак така... Щеше поне малко да й мине от постоянното ти звънене,да омекне,да й стане мило..За мен те реже и дори не се старае да е деликатно,както казват другите..Може и да иска да е деликатно,ама не е,нали??
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на cookie_master
    Според мен вече не иска да е с теб.Приеми го
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Май е време да приемеш факта,че вече не иска да е с теб.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Доста е тъпо момчето да тича по гъза на момичето, но очевидно кастрираните мъже са на мода.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Доста е тъпо момчето да тича по гъза на момичето, но очевидно кастрираните мъже са на мода.
    Що пък да е "кастриран",може просто да е влюбен в нея??
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на vesinka899
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Май е време да приемеш факта,че вече не иска да е с теб.
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Оф как да приема факта като тя ми е 1вата любов обичам я адски мн просто.. немога да се примиря с това

Цитирай Първоначално написано от Twisted
    Цитирай Първоначално написано от ThePretender
    Цитирай Първоначално написано от Krisiity
    За да не ме нарани по добре да ми го каже направо отколкото да ме измъчва както се измъчвам в момента
    Ма земи се стегни , нито ше ти е първата нито последната !
    Първата ми е..

Град
    България
    Няма значение коя е ,по ред ти е..
    Просто спри да я търсиш!По този начин супер яко,може да те разиграва между др.

Честито. Първи неуспешен опит.
    Дай нататък.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Оф как да приема факта като тя ми е 1вата любов обичам я адски мн просто.. немога да се примиря с това
    охх ми трудно е,никой не ти е казал,че е лесно,но когато е факт,искаш неискаш трябва да го приемеш.След време ще срещнеш и друго момиче,няма смисъл да се вкопчваш в някой,който неиска да сподели чувствата ти.Бъди и ти малко егоист и помисли за себе си,щом тя те е наранила,защо продължаваш да се самонавиваш и самонараняваш все повече.Остави всичко до тук,каквото е било явно няма да се върне и опитай да продължиш,колкото и да е трудно,знам,че е тъпо някой да ти казва опитай се да забравиш,а ти да не можеш.Но сега мислиш така,по нататък ще се примириш...просто понякога стават неща,които неискаме да стават,но в край на сметка трябва да се справяме и с трудностите,докато стигнем до истинското щастие,така че смело напред Не си само ти дето е минал през това,така че...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Извинявай ама... тя е лигла Моя съвет е да престанеш да я търсиш. Тя ако иска "нещата да се оправят" ще те потърси
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
    охх ми трудно е,никой не ти е казал,че е лесно,но когато е факт,искаш неискаш трябва да го приемеш.След време ще срещнеш и друго момиче,няма смисъл да се вкопчваш в някой,който неиска да сподели чувствата ти.Бъди и ти малко егоист и помисли за себе си,щом тя те е наранила,защо продължаваш да се самонавиваш и самонараняваш все повече.Остави всичко до тук,каквото е било явно няма да се върне и опитай да продължиш,колкото и да е трудно,знам,че е тъпо някой да ти казва опитай се да забравиш,а ти да не можеш.Но сега мислиш така,по нататък ще се примириш...просто понякога стават неща,които неискаме да стават,но в край на сметка трябва да се справяме и с трудностите,докато стигнем до истинското щастие,така че смело напред Не си само ти дето е минал през това,така че...
    Немога да я забравя колкото и да искам.. опитвал съм се нестава обичам я МНОГОО и още я обичам казваше ми че никога няма да ме зареже..

Град
    България
    На колко години сте?

На колко години сте?
    14 и 2мата (неказвам че ми е първото гадже, а че ми е първата любов..)

Град
    million miles away (:
    На колко години сте?
    14 и 2мата (неказвам че ми е първото гадже, а че ми е първата любов..)
    Eхеееееее,спокойно бе!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Момчееее на 14 си Знаеш ли колко още момичета ще има в живота ти...? Какви са тея драми Ще я преживееш спокойно А и тя май много много не страда за теб
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Момчееее на 14 си Знаеш ли колко още момичета ще има в живота ти...? Какви са тея драми Ще я преживееш спокойно А и тя май много много не страда за теб
    Неискам други момичета в живота ми освен нея..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си