- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя.... ;[
Ходя с едно момиче от 1 год.Аз я обичам тя мен също(под съмнение е вече дали ме обича).Заедно сме преживели много неща.Преди около 2 седмици се скарахме и няколко дена след това аз я търсех навсякъде, за да оправя нещата..Но тя винаги като се скараме не ми пише в скайпа, избягва ме, не си вдига телефона.. и след като мина доста време (през това време и званях по тел-а и т.н.) и написах в скайпа, че ми писна да й тичам след гъза и да се опитвам да оправя нещата а тя да не дава никакъв отговор.И след като написах това тя каза "я си гледай работата уе така ли ще ми говориш" и ме блокира(за първи път ме блоква).След това в продължение на 5-6 й званях, за да разбера дали всичко е свършило.. Като и звъннах снощи се реши да ми дигне и я питах дали всичко между нас е свършило и дали ме зарязва.Тя ми отговори незнам и после каза чао и затвори..Денска отново ми затваряше.Много искам да оправя нещата тя е всичко за мен немога без неяКакво да правя.. По всички възможни начини я търсих.Дали неиска да ми каже в прав текст, че ме зае*ава или 'кво..
![]()
ами явно мн ти се е разсърдила или мн навътре понася караницата ви нз ама мисля че наисти се опитва да те отерже ама не иска да те нарани... или нз нз.... а пък относно как да се оправите отиди до тях и я питаи защо ти се сърди толкова и просто си поговорете откровено... тва е от мен![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
За да не ме нарани по добре да ми го каже направо отколкото да ме измъчва както се измъчвам в моментаПървоначално написано от Krisiity
![]()
емиии от това,което прочетох е ясно,че явно неиска да бъде с теб повече.Самия факт,че те пренебрегва и не те търси и ти говори така трябва да ти говори в какви отношения сте.Ясно е,че искаш да си я върнеш,но ако тя неиска какъв е смисълът?По добре престани да и досаждаш и след известно време пак я потърси щом толкова много искаш и тогава като е минало малко време и са отлегнали нещата поговорете и се изяснете като хората,защото сега и двамата май незнаете какво искате![]()
Според мен търси начин да те отреже деликатно... Ако толкова много искаш да говориш с нея отиди до тях или някъдето където ще я видиш и ще говорите очи в очи... Скайпа и телефона са т***кТия работи се изясняват очи в очи.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
При подобно отношение изобщо не разбирам защо се буташ?!
Замини си с достойнство и повече не я търси. Не заслужава.
И да, била ти е шута грубо и ако още не си го разбрал - лошо за теб.
И не, не можеш да оправиш нещата. Никой с акъла си не би се натискал даже.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Като отида до тях и пита кой е и не отгоровя не просто не ми отваря и разбира че съм аз..Първоначално написано от GossipGirl89
Реже те,нямаше да ти се сопа чак така... Щеше поне малко да й мине от постоянното ти звънене,да омекне,да й стане мило..За мен те реже и дори не се старае да е деликатно,както казват другите..Може и да иска да е деликатно,ама не е,нали??![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Май е време да приемеш факта,че вече не иска да е с теб.
Доста е тъпо момчето да тича по гъза на момичето, но очевидно кастрираните мъже са на мода.
Що пък да е "кастриран",може просто да е влюбен в нея??Първоначално написано от w0sh
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от Kukumqvka
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Оф как да приема факта като тя ми е 1вата любов обичам я адски мн просто.. немога да се примиря с това![]()
Няма значение коя е ,по ред ти е..![]()
Просто спри да я търсиш!По този начин супер яко,може да те разиграва между др.
Честито. Първи неуспешен опит.
Дай нататък.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
охх ми трудно е,никой не ти е казал,че е лесно,но когато е факт,искаш неискаш трябва да го приемеш.След време ще срещнеш и друго момиче,няма смисъл да се вкопчваш в някой,който неиска да сподели чувствата ти.Бъди и ти малко егоист и помисли за себе си,щом тя те е наранила,защо продължаваш да се самонавиваш и самонараняваш все повече.Остави всичко до тук,каквото е било явно няма да се върне и опитай да продължиш,колкото и да е трудно,знам,че е тъпо някой да ти казва опитай се да забравиш,а ти да не можеш.Но сега мислиш така,по нататък ще се примириш...просто понякога стават неща,които неискаме да стават,но в край на сметка трябва да се справяме и с трудностите,докато стигнем до истинското щастие,така че смело напредПървоначално написано от ThePretender
![]()
Не си само ти дето е минал през това,така че...
![]()
Извинявай ама... тя е лиглаМоя съвет е да престанеш да я търсиш. Тя ако иска "нещата да се оправят" ще те потърси
![]()
Трагедията е пълна...
Немога да я забравя колкото и да искам.. опитвал съм се нестава обичам я МНОГОО и още я обичамПървоначално написано от Balmy_I
казваше ми че никога няма да ме зареже..
![]()
![]()
![]()
14 и 2мата (неказвам че ми е първото гадже, а че ми е първата любов..)Първоначално написано от Kukumqvka
Eхеееееее,спокойно бе!Първоначално написано от ThePretender
![]()
Момчееее на 14 сиЗнаеш ли колко още момичета ще има в живота ти...? Какви са тея драми
Ще я преживееш спокойно
А и тя май много много не страда за теб
![]()
Трагедията е пълна...
Неискам други момичета в живота ми освен нея..Първоначално написано от Korrnyy
![]()