Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
Цитирай Първоначално написано от ThePretender
Оф как да приема факта като тя ми е 1вата любов обичам я адски мн просто.. немога да се примиря с това
охх ми трудно е,никой не ти е казал,че е лесно,но когато е факт,искаш неискаш трябва да го приемеш.След време ще срещнеш и друго момиче,няма смисъл да се вкопчваш в някой,който неиска да сподели чувствата ти.Бъди и ти малко егоист и помисли за себе си,щом тя те е наранила,защо продължаваш да се самонавиваш и самонараняваш все повече.Остави всичко до тук,каквото е било явно няма да се върне и опитай да продължиш,колкото и да е трудно,знам,че е тъпо някой да ти казва опитай се да забравиш,а ти да не можеш.Но сега мислиш така,по нататък ще се примириш...просто понякога стават неща,които неискаме да стават,но в край на сметка трябва да се справяме и с трудностите,докато стигнем до истинското щастие,така че смело напред Не си само ти дето е минал през това,така че...
Немога да я забравя колкото и да искам.. опитвал съм се нестава обичам я МНОГОО и още я обичам казваше ми че никога няма да ме зареже..