- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя.... ;[
Еми то всичко е ясно в случея .. ако тя искаше да се оправят нещата след толкова молене от твоя страна щеше да склони.Наистина може прекалено навътре да ги приема нещата обаче след толкова извинения и търсене и работи .. тя какво някаква коравосърдечна ли е .. се щеше да отстъпи.Явно иска всичко да приключи .. незнам.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми тя явно не е на същото мнение,как мислиш да я караш?? ..Първоначално написано от ThePretender
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от ThePretender
Не!Не си се опитвал,ти така си мислиш,ако беше се опитал,нямаше да се оплакваш тук как неможеш да я забравиш,а щеше да направиш нещо по въпроса.А това,че ти е казвала,че никога няма да те зареже...незнам изобщо,защо сте си казали такива клишета,в които никой не вярва и никой неможе да е сигурен,какво ще стане след време...![]()
така кат гледам .. 90% от писалите по темата не са изпитвали това чувство .. знак какво е човека за който би си продал топките на черния пазар да те наранява по този начин .. чувството е адски ш*баното .. иде ти да хванеш няколко ножа и да започнеш да се разчленяваш докато не умреш от кръвозагуба... но ... това е цената която се плаща... за жалост.. опитай се да поговориш с нея очи в очи... ако трябва я завлачи... но кажи и това което изпитваш към нея .. обясни и как стоят нещата и колко много те боли .. не се притеснявай дори да се разплачеш .. 1 година сте били заедно .. все пак ..съветите който ти дават.. откажи се от нея.. бла тва са пълни глупости .. ти ако не се бориш за човека който боготвориш закво подяволите живееш ?!?!?!?!
1.Май тя е патка ,а ти не осъзнаваш ,че те реже доста гадно според мен .Явно не е точен човек,и явно не те е обичала до толкова..
2.Или си я наранил доста,или си я засегнал доста в последия ви скандал.
3.Или има друг
Приеми го,гледай само напред.
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Май само ти ме разбираш..Първоначално написано от s7uFx
Абе много навътре ги приемаш нещата.Осъзнай се!Може да ти е първата ''любов'',ама не е последната ! То момичето,не знае какво иска ... аре стегни се !![]()
Ти не искаш друго момиче в живота си... ОК! А искаш ли цял живот момиче до себе си, което не те желае? Добре ли ще се чустваш? Сам ще се откажеш от думите си![]()
П.П - А и не можеш да я накараш насила да е с тебАко иска да е с теб - ще е с теб! Честно да ти кажа, мисля че е очевидно, че не иска... просто се притеснява да ти го каже. Иначе отдавна да ти е простила...
Трагедията е пълна...
Не я търси повече. Ако тя не те потърси, значи е the end.
Само че не разбирам поведението и. Казва, че преди 2 седмици сте се скарали и доколкото разбирам, оттогава започва да се държи така? Да не би да си направил нещо или да си я обидили по някакъв начин?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от ThePretender
Знам... но ще си намериш момиче, което наистина ще те обича и ще ти казва какво мисли и какво чуства в очитеА не да се крие, да те отбягва и да не си вдига телефона
Много детски постъпки
![]()
Трагедията е пълна...
Не съм я обидил по никакъв начин просто обикновенно скарване като останалите .. но после стана по сериозно :/Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Дано си намеря таковаПървоначално написано от Korrnyy
![]()
Или си е търсила повод или не сте доизяснили нещо и за нея не е просто скарване. А за какво се скарахте?Първоначално написано от ThePretender
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Каза ми че и имало нещо и неиска да и пиша и въобще да я търса към няколко седмици.. и аз след 4-5 дена просто не издържах и и звъннах и оттам почнаха караниците .. Аз си мислех че излиза с някой или се вижда .. абее дълга история която неискам да си спомнямПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Тоя като му гледам подписа е емо..
Я вземи се самоубий бе , момче.
Много си праваПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
При мен е същата ситуацията, въпреки че с момичето не сме ходили мисля, че ме отряза и мисля да не се набутвам още повече, т направи и ти така
Явно ви е дошъл края ;(
Както кажешПървоначално написано от ShawnMac
Съжелявам че не пише Андреа, Галена и т.н.
Тъпо скинарче..![]()
^ Песента е много яка даже
btw отдавна не я бях слушал![]()
брат не я търси повече тая![]()
Как може гаджето ти да те блоква в скайп?Изобщо как може да се блоквате, селско е.
Изчакай я да й мине, ако не й мине.... Ти си направил всичко по силите си, тъй че Keep walking ;]
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
МАЛЕее, до такова ниво човек да изпадне не съм виждал. Ти каквото и да правиш не можеш да си я върнеш. Просто го приеми и спри да си плюеш на останалото нищожно достойнство.
Не ме интересува никакво достойнство.. искам само и единствено да си я върнаПървоначално написано от fc
![]()
Чуй една историика и ще разбереш кво тряя направиш... имах една приятелка... Скарахме се веднъж само защото не съм и се обадил да се разберем кога ще излезем... След случая почва да си променя отношението към мен.Една вечер спахме вкъщи ( да не си помисли някои нещо ... все пак съм на 16.. ) Разбрах и парола и на скайп и на всичко влязах аз да чета с кой си е писала,Гледам с някво момче.. Тя казва колко и бил допадал кога са щели да праят кафе и така.На другия ден отивам до тях там са техните канят ме да я изчакам.Влиза тя почнах я от вратата.Направих я на нищо пред техните буквално се разплака.Станах казах чао и от този момент не съществуваше.... Ако ти кажа как ми се е молила по тела няма да ти разправям... стигна се до там че и майка и разговаря с мен по тоя въпрос... Все пак бяхме заедно 8 месеца
П.П Така че не се коси толкова..вярно обичаш я но не можеш ти да се проваляш и да си губиш времето с човек който един вид те използва помисли малко дали тя не е виновната а не да търсиш вината в теб.Опитал си се спри ще съжеляваш.....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"