- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя.... ;[
Чуй една историика и ще разбереш кво тряя направиш... имах една приятелка... Скарахме се веднъж само защото не съм и се обадил да се разберем кога ще излезем... След случая почва да си променя отношението към мен.Една вечер спахме вкъщи ( да не си помисли някои нещо ... все пак съм на 16.. ) Разбрах и парола и на скайп и на всичко влязах аз да чета с кой си е писала,Гледам с някво момче.. Тя казва колко и бил допадал кога са щели да праят кафе и така.На другия ден отивам до тях там са техните канят ме да я изчакам.Влиза тя почнах я от вратата.Направих я на нищо пред техните буквално се разплака.Станах казах чао и от този момент не съществуваше.... Ако ти кажа как ми се е молила по тела няма да ти разправям... стигна се до там че и майка и разговаря с мен по тоя въпрос... Все пак бяхме заедно 8 месеца
П.П Така че не се коси толкова..вярно обичаш я но не можеш ти да се проваляш и да си губиш времето с човек който един вид те използва помисли малко дали тя не е виновната а не да търсиш вината в теб.Опитал си се спри ще съжеляваш.....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"