.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Re: Какво да правя.... ;[

Цитирай Първоначално написано от ThePretender
    Ходя с едно момиче от 1 год.Аз я обичам тя мен също(под съмнение е вече дали ме обича).Заедно сме преживели много неща.Преди около 2 седмици се скарахме и няколко дена след това аз я търсех навсякъде, за да оправя нещата..Но тя винаги като се скараме не ми пише в скайпа, избягва ме, не си вдига телефона.. и след като мина доста време (през това време и званях по тел-а и т.н.) и написах в скайпа, че ми писна да й тичам след гъза и да се опитвам да оправя нещата а тя да не дава никакъв отговор.И след като написах това тя каза "я си гледай работата уе така ли ще ми говориш" и ме блокира(за първи път ме блоква).След това в продължение на 5-6 й званях, за да разбера дали всичко е свършило.. Като и звъннах снощи се реши да ми дигне и я питах дали всичко между нас е свършило и дали ме зарязва.Тя ми отговори незнам и после каза чао и затвори..Денска отново ми затваряше.Много искам да оправя нещата тя е всичко за мен немога без нея Какво да правя.. По всички възможни начини я търсих.Дали неиска да ми каже в прав текст, че ме зае*ава или 'кво..
    Моето мнение е, че просто си търси повод да се скарате, но не може да те остави и да ти каже всичко директно.. може и да греша, но съдя по себе си и мисля, че е така.
    Успех все пак.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Искаш да си я върнеш ? Ми спри да се правиш на гаден подлизурко... Спри да я търсиш... Остави нещата да се утаят, нека мине време. Нека те потърси тя, бъди леко студен, нека да разбере, че тя не е целия ти живот (макар и да не е така) нека се почувства заменима, нека почувства това, че може да те е загубила и ще видиш как ще потръгнат нещата Колкото повече тичаш по гъза на някоя девочка, толкова повече ще си преебан
    De-Phazz - Anchorless

Хм.. да идеята не е лоша, но все пак е хубаво тя да знае, че той още има чувства към нея... Просто намери начин да й кажеш.. или да й напишеш какво чувстваш. Кажи й и че се отказваш да и се молиш и тя след като разбере тези неща, нека сама направи своя избор. Все пак не можеш да я вържеш. Нека е наясно с нещата и сама реши.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Да... Падни и в краката моли и се, нека види, че квото и да стане ти винаги ще си насреща... Бъди проклетата играчка и бъди преебан... Дръпни се от нея, дай и да "подиша" както се казва... Скрий се за известно време от света ... Нека да и залипсваш Относно чувствата, тя със сигурност знае, че ги има!!!
    De-Phazz - Anchorless

Мерси за съветите ще ви послушам

Супер фен Аватара на mOBSCENE

Недей!Бори се до последно..
    Настоявай до като можеш!Щом я обичаш..
    Нямаш избор!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от s7uFx
    така кат гледам .. 90% от писалите по темата не са изпитвали това чувство .. знак какво е човека за който би си продал топките на черния пазар да те наранява по този начин .. чувството е адски ш*баното .. иде ти да хванеш няколко ножа и да започнеш да се разчленяваш докато не умреш от кръвозагуба... но ... това е цената която се плаща... за жалост.. опитай се да поговориш с нея очи в очи... ако трябва я завлачи... но кажи и това което изпитваш към нея .. обясни и как стоят нещата и колко много те боли .. не се притеснявай дори да се разплачеш .. 1 година сте били заедно .. все пак ..съветите който ти дават.. откажи се от нея.. бла тва са пълни глупости .. ти ако не се бориш за човека който боготвориш закво подяволите живееш ?!?!?!?!
    Май само ти ме разбираш..
    Ам ... може и така да е... незнам.. а има ли някакви подобрения ?

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE

Нямаш избор!
    ти някъв експерт ли се явяваш?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от kidwestern

Нямаш избор!

ти някъв тера простия ли си .. ?

Нямаш избор!

тва лафче остаре,цокалче
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Нямаш избор!

тва лафче остаре,цокалче

е не колкото майка ти въри си пусни ТВ-то и дей ме занимава с глупостите си.. Пределно ясно ми е колко си семпъл

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Да,експерт съм!
    Ти някъв бавен ли се явяваш?
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Оф как да приема факта като тя ми е 1вата любов обичам я адски мн просто.. немога да се примиря с това
    Добре дошъл на борда! Всички сме имали първи любови и сме преживявали раздели с тях. Трудно е наистина, но трябва да имаш много силна воля и да покажеш характер. Аз не съм точния човек, който да ти го казва щото само като се сетя как си пропилях година и нещо в тръшкане и повтаряне на "ама не мога да го забравя - обичам го!" и чак ме хваща яд на мен си... Гледай да не й звъниш и да не й пишеш или най-добре я изтрий от всякъде... Когато нямаш никаква информация за даден човек и не го виждаш интересът ти към него постепенно изчезва. Иии ако ги направиш всичките тия неща ти остава само да чакаш времето да излекува разбитото сърце - понякога става по-бавно, но винаги помага
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си