- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Перник, винкели, чалга
Съдят перничанин, убил съсед с винкел заради чалга
Александър Александров (45 г.) от Перник застана днес на подсъдимата скамейка за предумишлено убийство на 27-годишния Мартин Мартинов.
Трагедията се е разиграла на 5 март тази година около 19 ч. Мартин се прибрал в дома си в квартал "Рудничар" и пуснал силно музика.
Младият мъж, който се препитавал с незаконен добив на въглища и временна работа, често посягал към чашката.
Като пийнел, усилвал максимално музикалната уредба в дома си и тормозел съседите си с чалга.
Александров няколко пъти се оплаквал в полицията, откъдето предупреждавали Мартин и дотук свършвало всичко.
На 5 март след поредната порция силна музика и оплакване в полицията, Александров нападнал съседа си и след скандал го ударил с винкел по главата.
При аутопсията на тялото било установено, че има и следи от душене.
За да се отърве от тялото, Александър го натоварил на колата си и го затрупал до бетонна стена в центъра на Перник.
Минувачи забелязали подаващ се крак и съобщили в полицията.
Трупът на Мартин бе открит на 7 март към 12,30 ч. до бетонна стена близо до спирка "Шахтьор" със счупен череп. За
по-малко от 24 часа криминалисти разкриха убиеца и го задържаха.
При разпитите в полицията Александър признал, че не е издържал на постоянния тормоз на съседа си и затова му е посегнал.
Оркска му работа.
http://www.dnes.bg/crime/2009/11/20/...i-chalga.81131
Grumpy old madman
Както е убил човек от Рудничар и той няма да остане жив.Там е мангали фраш!
Като го е заровил, поне да погледне дали стърчат крайници.
Тюх. Пък съдия бил.
бааххаахахахахаха
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от OneDayInNewYork
To infinity and beyond.
от дупница са по-злиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
тея Ше ме свършат..![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
и къде да отидеш? у големата софияТА.. ХА!Първоначално написано от OneDayInNewYork
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кюмурите са подчовеци това е физичен закон, всеки от тях е зелен, с червени очи, спи в дупка и се къпе в тиня. А винкелО си го носи и до тоалетната като ходи.
Jebem te u usta, jebem te u oko
В град като Ню Орк нищо не може да ме изненада.Пълни подчовеци са,да се закриват.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
всички орки на сапун ние ще направим, ще залеем перник с газ и ще го запалим ляляляля![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko