- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обич или ..
искам просто да споделя...
Харесвам едно момче незнам той дали ме харесва но ме прегръща държи се добре с мен, отвръща на погледите ми, закача ме .. Аз се опитвам да крия чувствата си защото си има приятелка от 9 месеца .Знам че нищо не може да се получи между нас. Той няма да я остави въпреки че постоянно и изневерява. Това ме наранява още повече..
Защо ми го причинява, защо? Наскоро на един купон се озовахме в едно легло.Леко пиинали целувахме се, галехме се, прегъщахме се ..Чувствах се страхотно в прегръдките му . Изпитвах нещо което към никого другиго не бях изпитвала така .. От друга страна ми е гадно че прави приятелката си на шматка а пък и аз я познавам ..
От 2 дена вече не ме пръгръща като се видим и сме само на здрасти и чао, но може би ще е по добре да си останем така за да го забравя по лесно. Боли ме страшно много !
незнам какво да правя да си тая ли напразни надежди да се отдалеча от него или незнам ..
Може ли да знам на колко години си?![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Зарежи го може да го обичаш но представи си следната ситуация.Приятелката му разбира за това че и кръшка с други момичета... Той тръгва с теб ... а после какво му пречи и на теб да изневери с друга.. Тоз ми прилича на типичните playboy.. върти някоя като му писне оставя я и си намира друга.На теб не ти трябва такова момче а някое което да те обича и да оценява връзката ви ....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ти си лошата в случая..по-добре е да си останете на здрасти и чао, имай малко самоуважение..Първоначално написано от bebeeeeee
![]()
I don`t care .. ;] ..
на 16 съм но не мисля че има голямо значение![]()
не се занимавай с него..![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
и аз съм на това мнение останете си на здрасти и чао ;]]Първоначално написано от sunshinepp
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Ами попринцип има защото гледам тук на 12-13год. се измъчват вече от любовта,а какво остава за по-нататък...Не за друго питамТой май вярно се има за някакъв playboy,не ти трябва според мен
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Наистина на този етап е по-добре да си останете така.Може би приятелката му е разбрала ,че кръшка и може би той е решил да се промени (има го и това..).
Може да те боли ,но едва ли искаш той да е човека заради който да се измъчваш всеки ден.Явно доста често кръшка ,не искаш и ти да си следващата нали ?Точно защото най-малкото си на 16 ,мисля че вече трябва да си осъзнала тези неща.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
не ти трябва тоя...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от FantaMen
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е, сигурно го има и момента, в който всички ти казват 'остави го',
а на теб ти се иска още повече... загуба на време е.
сега си привлечена силно, после като те зареже така... имах подобна ситуация, бягай далеч
(suicide)![]()
да наистина,ако тръгнете и ти може да си наранената в следващия момент...така че намери си някой на когото ще му пука какво прави и не мисли на теб като на поредната бройкаПървоначално написано от grotesque
![]()
![]()
Той изневерява на приятелката си,а наранява теб ?! Нещо не можах да ти проследя мисълта.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
аз бих прецакала оная...ъъъ,тъй деМалко съм зла...
Брях,брях
+++Първоначално написано от sunshinepp
all day... all night... what the fuck?!
Аз се убедих,че момчетата не може да ги разбереш.Едно момче ходи напрекаснато у най-добрата ми приятелка,все я гушка,обарва и тн. и нищо..после се появява с друга.Курвар...
Така че нищо не мога да ти кажа съсъ сигурност,Бог знае какво му се върти в главата.
Аз знам - секс!Секс с всичко живо.Секс с възможно най-много момичета.И после пак секс.Първоначално написано от moon_flower
По тази логика съм Бог![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!