.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Обич или ..

Обич или ..

искам просто да споделя...

Харесвам едно момче незнам той дали ме харесва но ме прегръща държи се добре с мен, отвръща на погледите ми, закача ме .. Аз се опитвам да крия чувствата си защото си има приятелка от 9 месеца .Знам че нищо не може да се получи между нас. Той няма да я остави въпреки че постоянно и изневерява. Това ме наранява още повече..
    Защо ми го причинява, защо? Наскоро на един купон се озовахме в едно легло.Леко пиинали целувахме се, галехме се, прегъщахме се ..Чувствах се страхотно в прегръдките му . Изпитвах нещо което към никого другиго не бях изпитвала така .. От друга страна ми е гадно че прави приятелката си на шматка а пък и аз я познавам ..
    От 2 дена вече не ме пръгръща като се видим и сме само на здрасти и чао, но може би ще е по добре да си останем така за да го забравя по лесно. Боли ме страшно много !
    незнам какво да правя да си тая ли напразни надежди да се отдалеча от него или незнам ..

Град
    million miles away (:
    Може ли да знам на колко години си?
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен Аватара на FantaMen
    Зарежи го може да го обичаш но представи си следната ситуация.Приятелката му разбира за това че и кръшка с други момичета... Той тръгва с теб ... а после какво му пречи и на теб да изневери с друга.. Тоз ми прилича на типичните playboy.. върти някоя като му писне оставя я и си намира друга.На теб не ти трябва такова момче а някое което да те обича и да оценява връзката ви ....
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Re: Обич или ..

Цитирай Първоначално написано от bebeeeeee

Харесвам едно момче незнам той дали ме харесва но ме прегръща държи се добре с мен, отвръща на погледите ми, закача ме .. Аз се опитвам да крия чувствата си защото си има приятелка от 9 месеца .Знам че нищо не може да се получи между нас. Той няма да я остави въпреки че постоянно и изневерява. Това ме наранява още повече..
    Защо ми го причинява, защо? Наскоро на един купон се озовахме в едно легло.Леко пиинали целувахме се, галехме се, прегъщахме се ..Чувствах се страхотно в прегръдките му . Изпитвах нещо което към никого другиго не бях изпитвала така .. От друга страна ми е гадно че прави приятелката си на шматка а пък и аз я познавам ..
    От 2 дена вече не ме пръгръща като се видим и сме само на здрасти и чао, но може би ще е по добре да си останем така за да го забравя по лесно. Боли ме страшно много !
    незнам какво да правя да си тая ли напразни надежди да се отдалеча от него или незнам какво да правя ..
    дали
    ти си лошата в случая..по-добре е да си останете на здрасти и чао, имай малко самоуважение..
    I don`t care .. ;] ..

на 16 съм но не мисля че има голямо значение

Супер фен Аватара на vesinka899
    не се занимавай с него..
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от bebeeeeee

незнам какво да правя да си тая ли напразни надежди да се отдалеча от него или незнам какво да правя ..
    дали
    ти си лошата в случая..по-добре е да си останете на здрасти и чао, имай малко самоуважение..
    и аз съм на това мнение останете си на здрасти и чао ;]]
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Град
    million miles away (:
    Ами попринцип има защото гледам тук на 12-13год. се измъчват вече от любовта,а какво остава за по-нататък...Не за друго питам Той май вярно се има за някакъв playboy,не ти трябва според мен
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Наистина на този етап е по-добре да си останете така.Може би приятелката му е разбрала ,че кръшка и може би той е решил да се промени (има го и това..).

Може да те боли ,но едва ли искаш той да е човека заради който да се измъчваш всеки ден.Явно доста често кръшка ,не искаш и ти да си следващата нали ?Точно защото най-малкото си на 16 ,мисля че вече трябва да си осъзнала тези неща.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не ти трябва тоя...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на cookie_master
    останете си на здрасти и чао
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Зарежи го може да го обичаш но представи си следната ситуация.Приятелката му разбира за това че и кръшка с други момичета... Той тръгва с теб ... а после какво му пречи и на теб да изневери с друга.. Тоз ми прилича на типичните playboy.. върти някоя като му писне оставя я и си намира друга.На теб не ти трябва такова момче а някое което да те обича и да оценява връзката ви ....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

е, сигурно го има и момента, в който всички ти казват 'остави го',
    а на теб ти се иска още повече... загуба на време е.
    сега си привлечена силно, после като те зареже така... имах подобна ситуация, бягай далеч

Супер фен
    (suicide)

Цитирай Първоначално написано от grotesque
    е, сигурно го има и момента, в който всички ти казват 'остави го',
    а на теб ти се иска още повече... загуба на време е.
    сега си привлечена силно, после като те зареже така... имах подобна ситуация, бягай далеч
    да наистина,ако тръгнете и ти може да си наранената в следващия момент...така че намери си някой на когото ще му пука какво прави и не мисли на теб като на поредната бройка

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Той изневерява на приятелката си,а наранява теб ?! Нещо не можах да ти проследя мисълта.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    аз бих прецакала оная...ъъъ,тъй де Малко съм зла...
    Брях,брях

Супер фен Аватара на ScarletBite

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

Аз се убедих,че момчетата не може да ги разбереш.Едно момче ходи напрекаснато у най-добрата ми приятелка,все я гушка,обарва и тн. и нищо..после се появява с друга.Курвар...
    Така че нищо не мога да ти кажа съсъ сигурност,Бог знае какво му се върти в главата.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Бог знае какво му се върти в главата.
    Аз знам - секс!Секс с всичко живо.Секс с възможно най-много момичета.И после пак секс.
    По тази логика съм Бог
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си