.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    еми да всеки си е индивидуален не може всички пък да получаваме вагинален оргазъм прекалено лесно ще им е на мъжете малко и те да се попотят до като ние свършим

Ем като не си изпитвала Одоволствие с приятеля ти... Бивишите ти.. (до колкото разбрах)... Пробвай с момиче?

П.С. И Да СПОДЕЛИШ как беше!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ти се притесняваш и за това така се получава просто се успокой и всичко ще бъде на ред

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от SimplementeYoOo
    Probvali sme vsqkakvi pozi..4uvstvoto e edno i sa6to v1v vsi4kite..Otnosno tova da si smenqm partniora.. az ne sam s nego zaradi sexa a i s koito i da sam e edno i sa6to eee vijdam 4e mai sam edinstvenata.. no mersi za otgovorite vse pak
    Ако туй ще те зарадва - да, уникална си! Единствена в света

Иначе сериозно, поне като мастурбираш, не усещаш ли нещо? Ако не си пробвала - пробвай, няма нищо срамно в това.

az sum ot blizo 2 godini s gadjeto mi i samo v na4aloto (predi da go napravim) kato si vkarva6e prutite v ... mi i mi be6e mn xybavo i sum poly4avala 6 - 7 orgazma , no sled kato po4naxme da go pravim ( toi mi e purviq ) v na4aloto mi be6e po gotino ,no sled kato go pravim ot pove4e vreme i samo 6 - 7 puti pak sum stigala do orgazum no mnogo rqdko i to samy pri nqkoi sly4ai i naistina ponqkoga zavisi mnogo ot pozata v koqto ste

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Ако туй ще те зарадва - да, уникална си! Единствена в света

Иначе сериозно, поне като мастурбираш, не усещаш ли нещо? Ако не си пробвала - пробвай, няма нищо срамно в това.

ot stotici milioni jeni na sveta 1000% ne sam edinstvenata koqto ne 4uvstva ni6to taka 4e ne mi kazvai 4e sam edinstvena

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    а свършвала ли си през живота си сама (самозадоволяване), ако да как? да речем е клиторен оргазъм, тогава по време на секс карай приятеля ти да ти търка клитора, ако е анален назадна с прусчето в дупето. сменяйте позите, пробвайте афродизиаци (хайвер, шоколад, алкохол, мед,). ако и това не помогне се обърни към психиатър, психотерапевт или гинеколог.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Сетих се за оня виц - Ае, момчета, като повръщате що продължавате да я ебете тая?

Сори за оф-а
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Roma, Italia
    Значи не е твоят човек!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    а свършвала ли си през живота си сама (самозадоволяване), ако да как? да речем е клиторен оргазъм, тогава по време на секс карай приятеля ти да ти търка клитора, ако е анален назадна с прусчето в дупето. сменяйте позите, пробвайте афродизиаци (хайвер, шоколад, алкохол, мед,). ако и това не помогне се обърни към психиатър, психотерапевт или гинеколог.
    mne nikoga ne sam svar6vala..i po princip ne se zanimavam s masturbacii i takiva raboti

Имаше един такъв виц.
    Какъв е извода ако не изпитваш удоволствие от секса?
    Извода е че си ръка

mne nikoga ne sam svar6vala..i po princip ne se zanimavam s masturbacii i takiva raboti
    Еми захващай се Като разбереш какво те възбужда и е способно да те накара да свършиш, вече можеш да говориш и с приятеля си, да се сексате по начин, по който да свършиш.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    намери си един български майстор да ти изчука мазилката и да удари една шпакла както си му е реда
    GTA Stunting

xaxa

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    намери си един български майстор да ти изчука мазилката и да удари една шпакла както си му е реда
    xaxa ot kade znae6 4e ne hodq s bgrin? ili tva koeto kaza be6e slu4ainost

Град
    във филма ..
    прецакана си от живота..

Who's next!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    извинявай ама ти като си го набиеш в главата, че не ти харесва е съжелявам ама няма да стане ... пробвай сама опознай си тялото виж какво ти харесва , отпусни се , смени нагласата и трябва да стане ...

Съгласен (:

абе може путката ти да е умряла .. ако оня я е шибал яко може да е в кома клитора .. 1 господ знае
    aLL SaM Ve eBaL

moje da my e prekaleno malyk a ti da si shiroka ... :P
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ... имам чувството,че човек е по трезвен пиян,отколкото възбуден....

Цитирай Първоначално написано от Ma3x
    абе може п****та ти да е умряла .. ако оня я е шибал яко може да е в кома клитора .. 1 господ знае
    в кома.... ... ХХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА

Супер фен Аватара на pinki

Re: ....

не съм брояла колко пъти съм го правила.. предполагам околy 30. и що за тъп въпрос в коя дупка??? пф....
    виж напълно нормално е все още да не изпитваш нищо! Не се притеснявай удоволствието ще дойде с времето И аз не изпитвах удоволствие първите поне 15-20 пъти
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Силистра
    Опитай с момиче. Друг вариянт не виждам. Изобщо накакво привличане към момиче имала ли си?
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

pff

Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Опитай с момиче. Друг вариянт не виждам. Изобщо накакво привличане към момиче имала ли си?
    abe hora kvi sa teq saveti ot sorta -opitai s momi4e ... ne sam lesbiika sorry

;D

Цитирай Първоначално написано от pafelko
    moje da my e prekaleno malyk a ti da si shiroka ... :P
    ne my e malak. nito p1k sam 6iroka

Голям фен
    отиди на гинеколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си