- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не чувствам удоволствие когато правя секс.Help
еми да всеки си е индивидуален не може всички пък да получаваме вагинален оргазъм![]()
![]()
прекалено лесно ще им е на мъжете
малко и те да се попотят до като ние свършим
![]()
![]()
![]()
Ем като не си изпитвала Одоволствие с приятеля ти... Бивишите ти.. (до колкото разбрах)... Пробвай с момиче?![]()
![]()
П.С. И Да СПОДЕЛИШ как беше!![]()
ти се притесняваш и за това така се получава просто се успокой и всичко ще бъде на ред![]()
Ако туй ще те зарадва - да, уникална си! Единствена в светаПървоначално написано от SimplementeYoOo
Иначе сериозно, поне като мастурбираш, не усещаш ли нещо? Ако не си пробвала - пробвай, няма нищо срамно в това.
az sum ot blizo 2 godini s gadjeto mi i samo v na4aloto (predi da go napravim) kato si vkarva6e prutite v ... mi i mi be6e mn xybavo i sum poly4avala 6 - 7 orgazma , no sled kato po4naxme da go pravim ( toi mi e purviq ) v na4aloto mi be6e po gotino ,no sled kato go pravim ot pove4e vreme i samo 6 - 7 puti pak sum stigala do orgazum no mnogo rqdko i to samy pri nqkoi sly4ai i naistina ponqkoga zavisi mnogo ot pozata v koqto ste![]()
![]()
Първоначално написано от random_guy1
ot stotici milioni jeni na sveta 1000% ne sam edinstvenata koqto ne 4uvstva ni6to taka 4e ne mi kazvai 4e sam edinstvena![]()
а свършвала ли си през живота си сама (самозадоволяване), ако да как? да речем е клиторен оргазъм, тогава по време на секс карай приятеля ти да ти търка клитора, ако е анален назадна с прусчето в дупето. сменяйте позите, пробвайте афродизиаци (хайвер, шоколад, алкохол, мед,). ако и това не помогне се обърни към психиатър, психотерапевт или гинеколог.
Сетих се за оня виц - Ае, момчета, като повръщате що продължавате да я ебете тая?
Сори за оф-а![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Значи не е твоят човек!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
mne nikoga ne sam svar6vala..i po princip ne se zanimavam s masturbacii i takiva rabotiПървоначално написано от mimsssssss
![]()
Имаше един такъв виц.
Какъв е извода ако не изпитваш удоволствие от секса?
Извода е че си ръка![]()
Еми захващай сеПървоначално написано от SimplementeYoOo
Като разбереш какво те възбужда и е способно да те накара да свършиш, вече можеш да говориш и с приятеля си, да се сексате по начин, по който да свършиш.
намери си един български майстор да ти изчука мазилката и да удари една шпакла както си му е реда
GTA Stunting
xaxa ot kade znae6 4e ne hodq s bgrin? ili tva koeto kaza be6e slu4ainostПървоначално написано от Bixel
![]()
Първоначално написано от djuki
Съгласен (:
абе може путката ти да е умряла .. ако оня я е шибал яко може да е в кома клитора .. 1 господ знае
aLL SaM Ve eBaL
moje da my e prekaleno malyk a ti da si shiroka ... :P
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
в кома....Първоначално написано от Ma3x
... ХХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
виж напълно нормално е все още да не изпитваш нищо! Не се притеснявай удоволствието ще дойде с времетоПървоначално написано от SimplementeYoOo
И аз не изпитвах удоволствие първите поне 15-20 пъти
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Опитай с момиче. Друг вариянт не виждам. Изобщо накакво привличане към момиче имала ли си?
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
abe hora kvi sa teq saveti ot sorta -opitai s momi4eПървоначално написано от stefanov
... ne sam lesbiika sorry
ne my e malak. nito p1k sam 6irokaПървоначално написано от pafelko
![]()