.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    заколи се

И на мен се е случвало, но осъзнах,че правя секс много често и за това ми омръзва.
    When you dream anything can happen.

Има много жени, които цял живот не могат да получат оргазъм с партньорите си, достигат до него само сами, има жени, който го изпитват само при орална любв и т.н.

Като чета какво пишеш ми се струваш малко консервативна. (може да не е вярно. Мое мнение!)
    Все пак трябва да опиташ дали когато сама се стимулираш изпитваш удоволствие, така ще разбереш дали причината за проблема (да го наречем така, защото ти май мн не се притесняваш?) е в теб.
    И един въпрос: Въобще имаш ли желание за секс с приятеля ти или др момчета?

Неможе да те начеше ее ... за по трудните методи са измислили хората ... които както уж сии безнервна така и могат да те подлудят

..

Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Има много жени, които цял живот не могат да получат оргазъм с партньорите си, достигат до него само сами, има жени, който го изпитват само при орална любв и т.н.

Като чета какво пишеш ми се струваш малко консервативна. (може да не е вярно. Мое мнение!)
    Все пак трябва да опиташ дали когато сама се стимулираш изпитваш удоволствие, така ще разбереш дали причината за проблема (да го наречем така, защото ти май мн не се притесняваш?) е в теб.
    И един въпрос: Въобще имаш ли желание за секс с приятеля ти или др момчета?
    imam jelanie mn qsno no est mi se iska i az da izpitvam tova golqmo udovolstvie kakto bi trqbvao ...
    CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R

В такъв случай моят съвет е сама да разбереш какво ти доставя удоволствие и изобщо дали и сама можеш да го постигнеш.
    Напимер аз изпитвам удоволствие от секса, но с правилния човек и не говоря за човека, който "обичам" (както се изразяват някои патенца, без изобщо да знаят значението на думата), а за хора, с които съм била за една нощ, има такива, които с ме задоволили и такива, които не са.

f

mnogo e tupo da ti vliza a

mhm

mda taka e...

Голям фен
    Имаш ли чувства към приятеля си, към бившите си пеперуди или нещо ? Имаш ли сексуално привличане към него.. омекват ли ти краката само като го видиш, овлажняваш ли се достатъчно ?! Според мен , нямаш чувства и го възприемаш като клатене.. не е нужно да го харесваш като човек, а да има и химия. Размерът не е важен, момчетата са комплексари, които се изказаха, че му е малък и не може да те задоволи !!! Голям не значи добър и качествен..

и аз си мисля, че проблема е в нея, а не в него. Самата си призна, че много неща не е пробвала и не иска и да пробва, така че според мен си пада малко забита. Сигурно наистина го възприема просто като някакво механично движение ... там, клатят се 20 минути и айде...

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от SimplementeYoOo
    Ne 4e tarsq razre6enie na problema tuka a samo iskah da znam dali ima i drugi kato mene a toi e na 28 ima dosta opit.. No problema ne e v nego a e v mene.. tam doly ne 4uvstvam ni6to i mai tova ne e normalno ne znam dali ima ne6to ob6to tova 4e predi pieh protivoza4ata4ni i sa mi dali nqkakv strani4en efekt

Е вече мже да дишаш спокойно,не си единствената.Аз имам същия проблем само че при мен това работи в моя полза и на психологическа основа С момиче просото колкото да я черпя няколко оргазма и тва е. Като ми трябва удоволствие просто си набивам една ножка и вс ми е перфектно.
    НЕ е важно да влагаш чувства ,
    Важно е да чувстваш влага .

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    и аз си мисля, че проблема е в нея, а не в него. Самата си призна, че много неща не е пробвала и не иска и да пробва, така че според мен си пада малко забита. Сигурно наистина го възприема просто като някакво механично движение ... там, клатят се 20 минути и айде...
    mojebi si prav

Град
    Sofiq
    Може да си фригидна по друг начин немога да си го обесня !!!

Re: Не чувствам удоволствие когато правя секс.Help

Имам голям проблем (поне така мисля) .Момиче на 19 съм..преди половин година го направих за 1ви път.Бях го правила с 2ма, но никога не чувствах нищо.Мислех си че трябва да го повторя повече пъти за да започна да чувствам но явно не е така.Сега си имам сериозен приятел и сме го правили доста пъти но аз продължавам да не чувствам нищо какво ли не опитахме , но нищо не действа. Направо се чудя какво толкова хубаво има в това нещо да ти влиза между краката..не е нищо кой знае какво.А знам че би трябвало да е... Някоя от вас минала ли е през тази ситуация и как разрешихте проблема? мерси мн )
    Всичко е на фсихическа уснова.Когато правиш секс трябва да не се притесняваш и да немислиш за нищо друго.Повече експерименти ,различни пози все някога ще откриеш това ,което най-много те възбужда.Един съвет от мен ,пробвай само за упознаеш тялото си като се пипаш само (масторбиране).Когато можеш да свършиш само ,ще минеш и на следваща фаза и при секса .Успех

Re: Не чувствам удоволствие когато правя секс.Help

Имам голям проблем (поне така мисля) .Момиче на 19 съм..преди половин година го направих за 1ви път.Бях го правила с 2ма, но никога не чувствах нищо.Мислех си че трябва да го повторя повече пъти за да започна да чувствам но явно не е така.Сега си имам сериозен приятел и сме го правили доста пъти но аз продължавам да не чувствам нищо какво ли не опитахме , но нищо не действа. Направо се чудя какво толкова хубаво има в това нещо да ти влиза между краката..не е нищо кой знае какво.А знам че би трябвало да е... Някоя от вас минала ли е през тази ситуация и как разрешихте проблема? мерси мн )
    Просто и ясно - ниско съдържание на мъжки полови хормони.
    Един сериозен съвет - купи си вибратор и го включи в секса. Мога да ти дам моя, но само ако аз го пъхна. Вземи си играчки и бробвай да комбинираш с анално стимулиране. Стимула е огромен. Като ти се запушат всички дупки ще ти стане гот. Испанска муха, тривестан (ще дигнеш самолета). В нас е аптека.

Явно не успяват да те възбудят както трябва

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Мастурбирай, свикни с центровете на удоволствието и в секса се намествай така, че да ти ги стимулира максимално. Невъзможно е да не чувстваш абсолютно нищо. Ще стане, ще видиш, само не го приемай като "Еее, това ли било то секса, нищо особено!!!". Ще стане.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

abe ne 4e ne mi haresva... haresva mi no ne do takava stepen 4e da svar6a ili da polu4a orgazam osobeno ako e na zadna i nito se celuvame nito ni6to.. samo mi go paha.. togava savsem ne izpitvam udovolsvtie.. samo ne6to si vliza i izliza a ostanalite momi4eta mn se kefqt...

Град
    Halls Of Valhalla
    На теб ебе ли ти се ... привлича ли те яко мъжа до теб... май май си асексоална ...

da ebe mi se, daje ponqkoga go karam nasila no ne izpitvam tova golqmo udovolstvie koeto bi trqbvalo da se izpitva
    daje sega mi hrumna nov vapros kam momi4etata... Vie kakvo 4uvstvate kogato vi go vkarvat ???? i ne se smeite pls

Голям фен
    Да не пиеш противозачатъчни?От тях е възможно да се намали сексуалното желание
    Иначе си хвани партньор,който да те привлича сексуално,да ти бъде приятно когато те докосва.Възбудата при жените започва и се случва преди всичко в мозъка.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Да не пиеш противозачатъчни?От тях е възможно да се намали сексуалното желание
    .
    amii i az si misleh 4e e ot tova 6toto dosta dalgo vreme pieh makar 4e gi sprqh predi okoly godina..
    I vse pak ne mi otgovorihte na vaprosa.... kakvo chuvstvate samo pri vkarvaneto.. zashtoto mene samo tova ne me stimulira osobeno..

kakvo chuvstvate samo pri vkarvaneto.. zashtoto mene samo tova ne me stimulira osobeno..
    e aide kajete de

kakvo chuvstvate samo pri vkarvaneto.. zashtoto mene samo tova ne me stimulira osobeno..
    e aide kajete de
    ако не си възбудена, може и нищо да не почувстваш.
    защо не пробваш да се самозадоволиш с ръка, или вибратор?
    щом не си мастурбирала, как може да знаеш, че не получаваш удоволствие?

Цитирай Първоначално написано от anika17
    e aide kajete de
    щом не си мастурбирала, как може да знаеш, че не получаваш удоволствие?
    ne sam kazvala 4e ne sam.. probvala sam mn pati ,i izpitvam udovolsvie samo pri stimulaciq na klitora.. no ako mi go pravi maj ne e sa6tototo,daje i az sama ne uspqvam vinagi da izpitam udovolsvie.samo nqkolko pati mi se e slu4valo ..nqkakvo 4uvstvo kato gadeli4kane v korema.no pri vkarvane na ne6to vav vaginata ne 4uvstvam nikvo udovolstvie..samo ne6to si vliza i izliza..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си