- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бивш/а
хеллооооу хора!
не знам дали е имало такава тема и се извинявам ако се повтаря..но отдавна си задавам един въпрос- Има ли смисъл да тръгнеш отново бивш/а,ако не сте скъсали много скоро..да кажем 6-7 месеца? интересно ми е да видя вашите мнения..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Винаги обичаме тези които не трябва
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Според мен не, защото щом сте скъсали е имало причина, а дори и да тръгнете след време тази причина ще си остане ии ще стане същото, да не говорим, че хората много рядко с ероменят + това никога няма да бъде същото, няма да има толкова голямо доверие .. абее няма да се получи ..![]()
(мое мнение)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
зависи
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
1. Сърдита съм ти!Първоначално написано от haritov
2. Така е ;( някой иска да сме нещастни![]()
I don`t care .. ;] ..
от 1 страна и аз мисля като теб, но от друга много ми се иска..Първоначално написано от Hilary_
да е мой отново..
![]()
I don`t care .. ;] ..
за многоо..по малкооПървоначално написано от Chameleon
![]()
I don`t care .. ;] ..
2012 наближавааааааааааааааааа ааааааа.......... Живейте сегааааааааа щото тогава може и да не сте живи![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
не знам ... не знам какви са ви отнношенията мога да ти кажа само 1 факт.С моята приятелка сме късали 4-5 пъти .... едния от който за около година .... това не пречи пак да се сабираме и всичко да е ок.Ти си решаваш....
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
aaa nene pri onq pru4 nqq se vurna nikoga ;ddd
a za tebe... bigg gu6ii![]()
If I played you like a toy?
аз не говоря да някой определен ..просто често преди време си задавх този въпрос, защото обичах 1 момчее..МНОГО не че сега не го обичам ..сега вече нещата са по-избледнели и всичко, което искам е той да е хеппи , а аз отдавна съм си свикнала с тая мисъл,че няма да съм с него..но темата я написах принципно! мерси..многоПървоначално написано от PePeLePew
![]()
I don`t care .. ;] ..
хихиии гуши беее шматиииПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Да, ако те е задоволявал.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
нямаш си и на представа колко ми е познато ..Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо пък да няма смисъл? Ако ще има хубави и запомнящи се моменти? Всичко си има край, но нищо не пречи да се насладим на моментите заедно.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
може и да има принципно
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от PurpleDream
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
If I played you like a toy?
никога.
според зависи... Ама аз даже не си мисля за бившата,а пък камо ли нещо по-сериозно...![]()
Станислава
Не мисля![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Едно от "Любовните"правила които следвам е : Никога не тръгвай с бивша !
Има смисъл! Има много примери около мен за такива хора. +това не си уточнила причината за раздялата. Чувствата понякога остават.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.