- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата....
Как предпочитате, оная работа на партньора сида ви е чистичко, тоест да е обръснат, или да си е с космите
![]()
![]()
П.П. Ако има такава тема, сори![]()
Мисълта за космат .. ме отблъсква камо л иако го видя на живо .. ставам и си тръгвам директно!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
pffff..ако не е обръснат изобщо да не се доближава до мен![]()
ма кат лапаш да е обръснато, или кат та ебат?Първоначално написано от finger4o
![]()
ми....ест всеки мъж трябва да полага грижа за растителността си (така да се изразя![]()
![]()
).....ако космите са му по дълги от оная му работа....да се чудиш как да си проправяш път
![]()
![]()
....иначе също не бих искала да е пък по-обезкосмен от мен....все пак аз съм жената.....но пред космат или гол охлюв....2-то е по добрата алтернатива....най-добре да има лека космена покривка (5-6мм)
....достатъчна да се запази хигиената на ниво и добрият вид
![]()
![]()
![]()
БЕЗ !
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мен космите не ме отвращват или притесняват. Сегашния ми приятел си ги подкъсява и според мен изглежда добре. Съвсем без косми според мен е грозно![]()
добре вие каде искате да е обезкосмен, само по интимните части или да е като охлюв нудист![]()
![]()
по интимните,по корема или гърба ако има,подмишниците,краката не са задължителни.Първоначално написано от dakata123
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мамбата не е ли кът на Маугли- не става! .... ХХЬАхХАЬ![]()
![]()
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
обръснат естествено!
Аха значи охлюв нудистПървоначално написано от SoStarstruck
не,поддържан просто..Първоначално написано от dakata123
![]()
Без много ясно![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ХАХА БЕЗ!
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Не ме притеснява да е с косми,стига да е изкъпан и чист (:
Предпочитам без косми, но бих преживяла и с тях. Обожавам тънката линийка косъмчета по корема. Влудява ме![]()
Абе оная работа- да, подмишниците - може, ама да са обръснеш целия, крака, ръце, корем и т.н. вече изглеждаш като гол охлюв наистина![]()
Да се поддържаш не означава да си обезкосмяваш краката ....... (както писаха по горе за мъжете) ....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ем най-добре скъсени
I can't stop myself from loving you <3
Чистичъък![]()
Един ден след като се е обръснал е прерфектен.![]()
![]()