- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко 4есто се сдухвате ?
честичко![]()
Просто аз
сдухвам се 39 и половина пъти в годината обаче за по 17 минути и 12 секунди средно... =)
Go to hell!
![]()
![]()
еми за глупости и много често..![]()
![]()
![]()
![]()
Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)
рядко се случва,и по-добре....предпочитам да съм постоянно нахилена![]()
и аз съм така ,но бързо ми минава.Пусна си някаква песен дет много ме кефи и така..Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
никога![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от Hilary_
Ако наистина е така, евала !Първоначално написано от LoveRetroMusic
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Това ми е ясно, не отричам, ама тука половината съфорумници казаха, че се сдухват постоянно, всеки ден, често, дори сега са сдухани. Аман!Първоначално написано от BlueFace
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от loliii
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
аз.. попринцип съм си сдухана.. ноо.. в добрия смисъл (ако има такъв) .. все ми хрумват някви ненормални неща.. ии .. ох.. все съм в кръга на простотията![]()
рядко се сдухвам и винаги е за не повече от няколко часа.. винаги се намира кой да ми оправи настроението![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
често се сдухвам и то за глупости повечето пъти .. я оценки ,я разни спорове с приятелки.. това е общо взето![]()
абе и аз доста често се здухвам и то за пални глупости ама се намирао кои да ми опраи нстроението:P
судхвам се почти всеки ден, все ще се намери за какво...
ама поне бързо ми минава![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Доста често напоследък.. Дано се оправят нещата и да не се случва толкова често занапред.
Твърде често и работя по въпроса за оредяване...
Последно време почна по начестичко да става и това не ми харесвааа.... ма то зареди глупости и така...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Амиииии,зависи от сезона.
През зимата е всеки ден.Не ми се пречкай тогаванка..
"Аз съм това,което оцелее от мене."
приятеля ми постоянно ме обвинява че съм сдухар. нищо подобно. обичам прекаленото спокойствие и нежните песни.. не съм тъжна почти никога безпричинно. Нали съм жива и здрава!
колко познато....познато....Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
![]()
![]()
???