- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко 4есто се сдухвате ?
emm sdyxvamm se mnoo chestonaii chesto zaradi problemi s nashtee ii zaradi "priqteli"
Първоначално написано от Di
Мдамз. Колкото и хубав да ми е деня, поне за минута ше ми стане кофти за нещо/дори и да не е свързано с мен/.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
много често и не ми минава бързо, даже в момента съм мн сдухана![]()
![]()
![]()
Почти всеки ден. Ако пропусна някой, то е сигурно, че на следващия ще е в двойна доза.![]()
Всичко може да ме "сдуха". Някой филм, песен, спомен, приятел, новина... въобще всичко.
Когато това стане си пускам любимите песнички и... чакам да дойде утре.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Напоследък .. МНОГО ЧЕСТО !! :S
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Рядко... ако се случи, сядам напивам се или се напушвам и всичко отново е ток и жица!
За последните 3 месеца ... само 2 пъти и то,защото с моя не се бяхме виждали по 3-4 дена![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Напоследък доста често се сдухвам. Причината е любов от разстояние ако може така да се наречеКак се отсдухвам... излизам да се забавлявам с приятели - така за момент забравям за всичко. Или пък споделям с някой много близак приятел, от когото знам, че ще чуя точните думи, които да ми помогнат
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ми бих казала че на всеки 6-7 месеца има поне 1 ден в който изпадам в сериозна депресия и единственото което ми помага да се отделя за известно време от всички и всичко![]()
Awwww спокойно,който не те оценява,а гледа само дребните недостатъци губи=>загубеняци саПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
![]()
Vseki den![]()
почти всеки ден,винаги има различни причини![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според зависи. Но чак толко сериозни случай май нямам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хъх че т'ва е нормалното ми състояние![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.