- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как едно срамежливо момче да започне разговор с момиче ?
Здравейте.Имам един проблем който е свързан с момичетата и той е че съм много притеснителен когато има момиче до мене( да срамежлив съм). На 18години съм. Имам си приятели но почти всичките са момчета и когато излизаме в нашата компания няма момичета. Миналата седмица ходих на гости на един приятел в друг град (за една вечер само) вечерта се бяхме събрали компания от 14 чеовека. Имаше и 6 момичета на по 16-17 години. Така и така до края на вечерта не можах да разбера нищо повече от имената им и то защото не проявих смелост да запозна разговор с тях. И от онаязи вечер до неска постоянно си мисля защо така става , защо не мога да го преодолея този срам :@ Изглейдам добре , харесвам се .Даже забравих да кажа , че дочух един разговор между две от момичетата в оная вечер и те си говореха за мен , сигурен съм. - едната каза на другата "ами това момче защо нищо не казва ? и другата отговори " ами миже би е срамежлив" и се засмя. Толкова л ие лошо ако едно момче е срамежливо ? и сега искам да ви помоля да ми кажете как да изляза от това положение. и другото което смятам за важно е самият разговор.. аз не говоря много много , обичам да си мълча и да слушам повече. как да заговоря едно момиче ? какви вапрости да и задавам ? не е хич лесно
моля ви , помогнете ми
Toлкова ли е трудно?
Отиваш при момичето и я питаш 'Как си?' / 'Кво прайш?' и започвате разговор,много трудно няма що..
не се изказвай неподготвен,прасе
+ тва че си на 18,никога през целия ти съзнателен живот не си говорил с момиче ли?Гадже имал ли си?Боже..
не се изказвай неподготвен,прасе
+ Оптусни се и не се спичай,и да изтърсиш някоя глупост не е фатално,нали човек се учи докато е жив..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от SoStarstruck
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
18 години...... тва е странно бе 4овек.ние сме хора,не извънземнипросто стой до мом4е и моми4е които си говорят и виж как става
I can't stop myself from loving you <3
Ще ти издам моята тайна за преодоляване на срамежливостта. 5 минути преди да изляза, заставам пред огледалото и започвам да нареждам "ОХ ... супер съм! Ох това, ох онова." и започвам да се карам на себе си: "Стига се срамува ма, стига! ... АА, така е по-добре, супер!" Напълно сериозна съм, не се ебавам. Знам какво е да се срамуваш супер много. Понякога си мисля, че съм луда да си говоря сама, но няма лошо щом помага.![]()
![]()
![]()
лелеле
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Във вестника пишеше,че помагалоПървоначално написано от lubomirky
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Няма значение, ако помага. Нали няма да казва на никого.Първоначално написано от lubomirky
![]()
Аз меч нямам, пастичке, но прощавай, ти нямаше как да разбереш, предвид някои странни Скайп случки от миналото.
Ами добре , здръстен съм ок , и какво да направя как да постъпя ?! не мога цял живот да съм задръстен . Нямамл съм гадже до сега..
и ако продалжавате така да ме убиждате и до самоубийство мога да стигна![]()
прекарвам много време пред компютъраПървоначално написано от mArMaLaDkA