.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 218
    да да точно така ше направя ! ще спра едно момиче на пътя и ще я попитам "какво мислиш за глобалното затопляне" дали няма да ме подмине ?! :P

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    ти си болен. излез утре навън. говори с някое момиче по-дълго от 10 минути. уговори се ако трябва с някоя от вълшебния за теб импулс. излез с нея. говорете си за глобалното затопляне дори. ако не го направиш, сигурно на 30 ще ходиш с шлифери около детските градини.
    не е нуждно да сте ЧАК толкова груби..По темата:казахме ти какво трябва да направиш,така че и да те уговаряме още и още..без да се отпуснеш няма да станее просто,не виждам как..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    ти си болен. излез утре навън. говори с някое момиче по-дълго от 10 минути. уговори се ако трябва с някоя от вълшебния за теб импулс. излез с нея. говорете си за глобалното затопляне дори. ако не го направиш, сигурно на 30 ще ходиш с шлифери около детските градини.
    не е нуждно да сте ЧАК толкова груби..По темата:казахме ти какво трябва да направиш,така че и да те уговаряме още и още..без да се отпуснеш няма да станее просто,не виждам как..
    izwinqwaj ne widqh da ste mi napisali kakwo da pravq ? s takiva predlojeniq kato ka lubomirky li da deistvam ?

Ха-ха, не е нужно да си толкова груб! А на мен се отказаха дори веднъж да ми го кажат.

Цитирай Първоначално написано от stefcho1
    да да точно така ше направя ! ще спра едно момиче на пътя и ще я попитам "какво мислиш за глобалното затопляне" дали няма да ме подмине ?! :P
    ако се окаже някоя природозащитничка, ще видиш как утре ще ми благодариш

ако се окаже някоя природозащитничка, ще видиш как утре ще ми благодариш
    shansa da nacelq 6ca ot tototo e po golqm ;]

Град
    million miles away (:
    ОТПУСНИ СЕЕЕ,представи си,че говориш с някой твой фр,съвсем нормално и безобидно в началото..Първо това усвои и да преминеш към свалянето вече ще си е истинско постижение
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    ОТПУСНИ СЕЕЕ,представи си,че говориш с някой твой фр,съвсем нормално и безобидно в началото..Първо това усвои и да преминеш към свалянето вече ще си е истинско постижение
    виж сега . На мене не ми е проблем да отида при момиче което познавам (което НЕ ХАРЕСВАМ ) и да започнем да си говорим , тогава прросто не ми пука но когато видя момиче което ми харесва поне малко

Град
    million miles away (:
    Да се чудя 'що се зарибих сега с тая тема?? ..Ами именно това ти казвам,вдъхни си малко самоувереност,и да изръсиш някоя глупост не се спичай и не почвай да бръщолевиш куп глупости. Случва се,човек се учи..на теб ти е краааайно време да се научиш вече,така че ДАВАЙ!!

tova che priemam neshtata za tolkova navatre poradi tova 4e sam 4uvstvitelen pravi li haraktera mi slab ? strashno mnogo me interesuva horskoto mnenie

Град
    million miles away (:
    tova che priemam neshtata za tolkova navatre poradi tova 4e sam 4uvstvitelen pravi li haraktera mi slab ? strashno mnogo me interesuva horskoto mnenie
    Интересува те,определено..Честно казано "Да",не може да си едновременно силен и чувствителен,поне според мен

mhm , ami da vi kaja kakwo naprvih redi 20min . vlqzah v edin ot saitovete za zapoznanstva kadeto imam profil i napisah na 20 momicheta na vazrast ot 15-18 godini " zdrasti " ne sam poluchil nito edin otgovor .... online sa

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    да. Прави те жалък и ненадежден в очите на момичетата.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    mhm , ami da vi kaja kakwo naprvih redi 20min . vlqzah v edin ot saitovete za zapoznanstva kadeto imam profil i napisah na 20 momicheta na vazrast ot 15-18 godini " zdrasti " ne sam poluchil nito edin otgovor .... online sa
    Браво мой. Как се престраши.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

явно само в твоите очи си красив.. кво да те праим ся

Град
    million miles away (:
    Емми не си уцелил точните 18 момичета

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Браво мой. Как се престраши.
    xaxa .. rezultat obache e placheben...

i da popitam , nqma li momicheta koito haresvat momicheta koito sa sramejlivi

dobre kajete mi kak da ne se draznq kato te (momichetata na koito pisah predimalko) iztrivat saobshteniqta , a dori ne sa mi vlezli v profila da me vidqt :@

много високо се целиш явно. я дай да те видим къв си убавец

Град
    million miles away (:
    dobre kajete mi kak da ne se draznq kato te (momichetata na koito pisah predimalko) iztrivat saobshteniqta , a dori ne sa mi vlezli v profila da me vidqt :@
    та казах ти,не са били точните 18..ти не се отказвай!

Животът ти е Импулс на тебе, майна!

Пастичке,

abe pich ti ne mi kazvai dali sam krasiv ili ne sam .... realist sam , znam fmomenta che 3momicheta ot daskaloto me haresvat i v tova sam siguren zashtoto te sa mi go kazvali no prosto az ne proqwqwam interes , poluchavam komentari ot sortan a sladur takache ni mi prikazvai kazah ti TE VAOBSHTE NE MI VLQZAHA V PROFILA DA MI VIDQT SNIMKITE ... VZEH DA SE IZNERVQM S TEBE I ONAQ MARMALADKA LI E K`WA :@

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Животът ти е Импулс на тебе, майна!

Пастичке,
    nqkoi da q banne ot foruma ?

abe pich ti ne mi kazvai dali sam krasiv ili ne sam .... realist sam , znam fmomenta che 3momicheta ot daskaloto me haresvat i v tova sam siguren zashtoto te sa mi go kazvali no prosto az ne proqwqwam interes , poluchavam komentari ot sortan a sladur takache ni mi prikazvai kazah ti TE VAOBSHTE NE MI VLQZAHA V PROFILA DA MI VIDQT SNIMKITE ... VZEH DA SE IZNERVQM S TEBE I ONAQ MARMALADKA LI E K`WA :@
    УНИКУМ!

Пастичке, !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си