- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как едно срамежливо момче да започне разговор с момиче ?
да да точно така ше направя ! ще спра едно момиче на пътя и ще я попитам "какво мислиш за глобалното затопляне" дали няма да ме подмине ?!:P
не е нуждно да сте ЧАК толкова груби..По темата:казахме ти какво трябва да направиш,така че и да те уговаряме още и още..без да се отпуснеш няма да станее просто,не виждам как..Първоначално написано от lubomirky
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
izwinqwaj ne widqh da ste mi napisali kakwo da pravq ? s takiva predlojeniq kato ka lubomirky li da deistvam ?Първоначално написано от SoStarstruck
Ха-ха, не е нужно да си толкова груб! А на мен се отказаха дори веднъж да ми го кажат.![]()
ако се окаже някоя природозащитничка, ще видиш как утре ще ми благодаришПървоначално написано от stefcho1
![]()
shansa da nacelq 6ca ot tototo e po golqm ;]Първоначално написано от lubomirky
ОТПУСНИ СЕЕЕ,представи си,че говориш с някой твой фр,съвсем нормално и безобидно в началото..Първо това усвои и да преминеш към свалянето вече ще си е истинско постижение![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
виж сега . На мене не ми е проблем да отида при момиче което познавам (което НЕ ХАРЕСВАМ ) и да започнем да си говорим , тогава прросто не ми пука но когато видя момиче което ми харесва поне малкоПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Да се чудя 'що се зарибих сега с тая тема?? ..Ами именно това ти казвам,вдъхни си малко самоувереност,и да изръсиш някоя глупост не се спичай и не почвай да бръщолевиш куп глупости. Случва се,човек се учи..на теб ти е краааайно време да се научиш вече,така че ДАВАЙ!!![]()
tova che priemam neshtata za tolkova navatre poradi tova 4e sam 4uvstvitelen pravi li haraktera mi slab ? strashno mnogo me interesuva horskoto mnenie![]()
Интересува те,определено..Честно казано "Да",не може да си едновременно силен и чувствителен,поне според менПървоначално написано от stefcho1
![]()
mhm , ami da vi kaja kakwo naprvih redi 20min . vlqzah v edin ot saitovete za zapoznanstva kadeto imam profil i napisah na 20 momicheta na vazrast ot 15-18 godini " zdrasti" ne sam poluchil nito edin otgovor .... online sa
да. Прави те жалък и ненадежден в очите на момичетата.Първоначално написано от stefcho1
Браво мой. Как се престраши.Първоначално написано от stefcho1
Емми не си уцелил точните 18 момичета![]()
xaxa .. rezultat obache e placheben...Първоначално написано от w0sh
i da popitam , nqma li momicheta koito haresvat momicheta koito sa sramejlivi![]()
dobre kajete mi kak da ne se draznq kato te (momichetata na koito pisah predimalko) iztrivat saobshteniqta , a dori ne sa mi vlezli v profila da me vidqt :@
та казах ти,не са били точните 18..ти не се отказвай!Първоначално написано от stefcho1
![]()
abe pich ti ne mi kazvai dali sam krasiv ili ne sam .... realist sam , znam fmomenta che 3momicheta ot daskaloto me haresvat i v tova sam siguren zashtoto te sa mi go kazvali no prosto az ne proqwqwam interes , poluchavam komentari ot sortan a sladur takache ni mi prikazvaikazah ti TE VAOBSHTE NE MI VLQZAHA V PROFILA DA MI VIDQT SNIMKITE ... VZEH DA SE IZNERVQM S TEBE I ONAQ MARMALADKA LI E K`WA :@
nqkoi da q banne ot foruma ?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()