- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как едно срамежливо момче да започне разговор с момиче ?
3те туркини в училище те харесват, а коментари от сорта 'сладур' и 'инлоффффффффффффф' ги получаваш от тия, които като теб живеят заради импулса и мислят, че ако там има 15000 плюса са нещо повече.
ся ясно ли ти стана?
Любимата ми тема умира и не мога да направя нищо по въпроса,стоя и гледам безучастно...Мъчение![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Какво да ме банват, като това ми беше най-смисленото мнение в цялата тема? Животът ти е Импулс и т'ва е факт. Там ти е и грешката. Докато се опитваш да сваляш измислени принцеси, а те си вдигат самочувствието с такива като теб и не ти отговарят на ЛС-тата(трагедия, разбираш ли), единствено Десислава ще ти прави компания в безсънните нощи и скучните дни.
Първоначално написано от lubomirky
nqmam reg v tozi smotan sait ?! sq qsno li ti stana ;]
![]()
![]()
Моля ви,недейтееее!!!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от stefcho1
Човече разбирам те напълно и аз бях така преди време притеснявах се да заговоря , който и да е , било то момиче/момче , но се справих с проблема по този начин , ти каза , че си говориш свободно с момиче , което не харесваш , ами отиди при момичето , което харесваш и почни да си говориш с нея все едно не я харесваш , избий си за малко от главата , че я харесваш или ддз как да ти го кажа , само да ти кажа , че действаще завържеш разговор и така
Успех!
аха.бг сигурно? там пък само цигани.Първоначално написано от stefcho1
Първоначално написано от mArMaLaDkA
dostatachno umen sam i sam da vidq na k`wo polojenie sam... a ti s ni6to ne mi pomagash samo vredish , razbrah ti mnenieto oshte s parviqt post kakto te pomolih i da ne pishesh powe4e
Ии аз това се опитвах да кажааПървоначално написано от zoroz
![]()
i turci ! ai mlkavai sqПървоначално написано от lubomirky
Добре, че сме ние да ти правим темата, че иначе с 5 кирливи мнения щеше да си останеш! Добре, че бяхме ние! Пастичке?![]()
Много сте гадни![]()
dobre che si ti ! reshi mi problema ! :@ no chat ?!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Не разбира латинска шльокавица.
Не сме гадни, ние се обичаме. Пастичке?![]()
![]()
а надъхания импулсоман - айде дай снимка, де, мооля ти се хахах ;дд иЗкам да те видя 'къв си красив
i da mi go lapash iskash li ?Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
Айде да говорим пак по темата...Така..ЗАЩО ТЕ Е СРАМ??
леле човек
емм айде да не спамя като повечето в темата![]()
![]()
![]()
кажи на някоя приятелка да те запознае с момиче, което те кефи и тя се познава с нея.
Пък това да те покани някое момиче дет не харесваш къв интерес ти трябва
ако не е няква зла кифла да почне се държи гадно - излизате...
Кой е казал, че трябва да я искаш за партньор :Р:Р:Р:Р
Ти се сриваш сам.
влизаш в сайтовете за запознанства дет е пълно със зли кифлии се чудиш що не ти отговарят на здрасти
Стягай се момче щот си за посмешище!!!
И заеби тоя компютър - той трябва да ти запълва свободното време, а не да го препълва и тва да се отразява на социалния ти животец...
Пийс \\//![]()
![]()
Пастичке, все такива ти налитат, спасение няма!![]()
Какво да говорим по темата, само едни и същи локуми се разтягат.![]()
Пастичке?![]()
I LOVE my computer because my friends live in itПървоначално написано от BringYourOwnBeer
![]()
Peace out \\//
те като видяха отношението ти към мен и започнаха да ми се нахвърлят, докато съм свободен![]()
Трюфелче?
ае то има бая бъзици на тая тема
ХЕЙ ТИ, НАМЕРИ СИ МОМИЧЕ, ЧИЕТО ИМЕ НЕ ЗАВЪРШВА НА .JPG
![]()
![]()
но тъй де - аз на моменти съм искал си счупя компа щот зарад него съм пропускал кво ли не - от излизане да се разходя с някоя до парти
Първоначално написано от SoStarstruck
nqkade po nazad otgovorih no edva li shte go namerish zaradi 2ta individa deto mi lafqt :@ ponichkata i libomircho ...
prichinata idva ot tam che postoqnno se mestim , smenil sam 3 u4ilishta . sega ve4e nqma mardane. i taka sa mi se sluchili neshtata che ne sam imal vazmojnost da obshtuvam s momicheta ( i za tova sega mi e tolkova trudno da se otpusna ) , v moq klas ima samo 2 momicheta ...
като нямаш мозък и си влезнал в техникум - тЕка ше е ;> а това за 3те училища.. щом с толкова местене не си свикнал вече да се запознаваш с нови хора, не знам как си издържал до 18