- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как едно срамежливо момче да започне разговор с момиче ?
Мани, аз не ща да те деля, особено с момчета, особено пък с компютърни манЯци!
Пастичкее...![]()
Първоначално написано от stefcho1
Не,сериозно,нз вече какво др да кажа..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Е 'кво е това сега, кажи.. аз очаквах 15 реда как не искаш да ме загубиш заради шлифера(автора), а ти.. ;<
ма да бе то зарад местенето те е срам ... оправдания хиляди
сменил бил даскалото 3 пъти и зарад туй не общувал с момичета...
ем кат има 2 момичета в класа ти иди до съседния
"i taka sa mi se sluchili neshtata che ne sam imal vazmojnost da obshtuvam s momicheta ( i za tova sega mi e tolkova trudno da se otpusna )"
по - голяма глупост човек не бях чувал ... ти трябва си на системи в някоя болница за да са се стекли нещата че да не си общувал с момичета ...![]()
![]()
![]()
![]()
Давай,бате шефе,ти си най-големияя![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от BringYourOwnBeer
zadrasten sam ?! ne obshtuvam mnogo ?! malcha si
Таа за ко иде реч?![]()
Думите са ненужни!
"Ръгай, Гацо, после ш'съ цилувами" - т'ва да го помниш? Мм?![]()
1вия пост само и ти става ясноПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Абсурд да прочета тоя роман.. Кажи с 2 думи![]()
това са измислици! аз такива неща не съм писалПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
задръстеняк + импулс = идиотска темаПървоначално написано от FromAutumToAshes
Автора го е срам да говори с момичета,само през компа му е по-лесно,ако харесва момичето още повече му е неудобно,спича се...красноречива съмПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Първоначално написано от lubomirky
Разбирам.. Тогава си лягамЛека ви =]
ЕМ ДОБРЕ ВЕ КАТ СИ ЗАДРЪСТЕН ЗАБИТ В КОМП НЕ ОБЩУВАЩ НЯМ ЧОВЕК КО ПРАИШ ВЪВ ФОРУМА ... ДА НЕ ОЧАКВАШ ПО ПОЩАТА ДА ТИ ПРАТИМ АНТИ - ЗАДРЪСТЕНИЯ СОК ??? ...такаа леко изпуснах нервите ама сорка брат кво очакваш да ти кажем ние след като собственото ти мнение е подобно ...
да почнем - ти си велик ти си красив и т.н. да се почустваш по добре ???
грабвай всяка възможност, която ти се отдаде и толкоз
не очаквай темата с момичето да е нещо за компютри... ае малко вкарай онуй в главата в действие ...
toq pak ...Първоначално написано от lubomirky
то и аз майче ще се омитам..Първоначално написано от FromAutumToAshes
leka vi
ти къде тръгна бе, мой ? тука ше седиш, нали тряя да оплюваме някой.
цумбърлупчи![]()
izplioi se na onaq mi raota i se navedi da ti go sloja
Ретард, ти това явно им пишеш на импулс каките и затова те блокират бе, мой.![]()
разбирам защо те е срам от момичетапросто не те привличат физически.. отивай към гей-баровете, ще намериш твои хора
призоваваш ме ? аз да не съм някой дракон, магьосницо :д
Първоначално написано от mArMaLaDkA
xaxa kolko si prosta ... mi da sprete da obijdate a ? ne se vijdash mai ...