.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 218
    не знам , просто не знам каво да правя ;(

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Млъкни бе, пастичка долна!
    йеах :П с голфа направо те разбих ! всичките ти мечти станаха реалност, когато ме видя с пернишкия голф :>

Аз бях на 9, ти на 23, размаха ми близалката и аз влязох в гоУфа.

вие скайпове няма те ли да си лафите там :@

Имаме си.

Сядаш до момичето, казваш здравей, следователно и тя ще измъмри нещо и казваш: "Аз съм срамежлив, доста срамежлив и съм ужасно притеснен, когато има момиче до мен, боже кажи какво да правя". Това го казваш малко по весело не притеснено, ще помогне, момичето ще си помисли, че си правиш майтап, чисто и просто защото и говориш, а казваш, че се срамуваш и тя и ти ще се отпуснете и ще завържете разговор. Та даже има и вероятност да ти се изхили, но ти не спирай кажи "сериозно бе, не виждаш ли?", нещо от сорта. Пробвай така.
    Be aware of what you wish for !

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от txm
    Сядаш до момичето, казваш здравей, следователно и тя ще измъмри нещо и казваш: "Аз съм срамежлив, доста срамежлив и съм ужасно притеснен, когато има момиче до мен, боже кажи какво да правя". Това го казваш малко по весело не притеснено, ще помогне, момичето ще си помисли, че си правиш майтап, чисто и просто защото и говориш, а казваш, че се срамуваш и тя и ти ще се отпуснете и ще завържете разговор. Та даже има и вероятност да ти се изхили, но ти не спирай кажи "сериозно бе, не виждаш ли?", нещо от сорта. Пробвай така.
    ако е някоя кифла няма да е толкова оптимистично настроена..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    хаха .. не ми се рискува

Точно ако е кифла, ще се изхили и то брутално, въпроса е да и повтаряш, че та е срам, за да се пръсне от смях и току виж се завързал някакъв разговор

Цитирай Първоначално написано от stefcho1
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    хаха .. не ми се рискува
    тогаа гледай да не го претриеш ;д

Аз, дето не съм кифла(само мармалад) бих се изсмяла, ако някой 18-годишен ми го каже, какво остава за кифла?
    Може ли такива индивиди да съществуват в тоя форум? На 18 години да го е срам да заговори човек.
    Да благодарим на човека, създал Скайп, за да могат и такива да имат някакви социални контакти.

Град
    million miles away (:
    Точно ако е кифла, ще се изхили и то брутално, въпроса е да и повтаряш, че та е срам, за да се пръсне от смях и току виж се завързал някакъв разговор
    оо не не..по-елемтарно нещо като за начало,че ако му се изхили той ще потъне вдън земя като му гледам характера..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Аз, дето не съм кифла(само мармалад) бих му се изсмяла, ако някой 18-годишен ми го каже, какво остава за кифла?
    Може ли такива индивиди да съществуват в тоя форум? На 18 години да го е срам да заговори човек.
    Да благодарим на човека, създал Скайп, за да могат и такива индивиди да имат някакви социални контакти.
    Ти си точно кифла, мога да ти кажа аз. Всеки човек е различен и момчетата, които се срамуват да комуникират с момичета са доста и е доста разбираемо в тези време, просто защото половината сте кифли и се имате за незнам си какви и се правите на недостъпни. Прочетох всичките ти мнения по темата и мога да ти кажа, че си си кифла без да се обиждаш

Град
    million miles away (:
    Аз, дето не съм кифла(само мармалад) бих се изсмяла, ако някой 18-годишен ми го каже, какво остава за кифла?
    Да благодарим на човека, създал Скайп, за да могат и такива да имат някакви социални контакти.
    не да заговори човек, а МОМИЧЕ за него е различно,той подчерта..

Интересно е как го вземате насериозно. Добре, обясни ми, възможно ли е никога досега да не се е запознавал с момиче? Дори със съученичка? А при излизане с компанията? Или и компания да няма? Абсурдно е просто.
    "Ние" половината сме кифли, а ама другата половина? Или тя тая половина е в другата част на кълбото?

Интересно е как го вземате насериозно. Добре, обясни ми, възможно ли е никога досега да не се е запознавал с момиче? Дори със съученичка? А при излизане с компанията? Или и компания да няма? Абсурдно е просто.
    "Ние" половината сме кифли, а ама другата половина? Или тя тая половина е в другата част на кълбото?
    Ти просто не разбра, какво написах, смисъла ти се губи. Та да поясня специално за теб. Тъй като половината сте кифли, на него това му е направило впечатление, на колко коварни се правите и има страхове да не го отрежат или да му се изсмеят, той си подчерта, обаче ти явно си чела отгоре отгоре какво е написал и нищо не си разбрала.

чичо Пешо нищо не чете. мармаладка е момче, мармаладка е момче!

Град
    million miles away (:
    Ти просто не разбра, какво написах, смисъла ти се губи. Та да поясня специално за теб. Тъй като половината сте кифли, на него това му е направило впечатление, на колко коварни се правите и има страхове да не го отрежат или да му се изсмеят, той си подчерта, обаче ти явно си чела отгоре отгоре какво е написал и нищо не си разбрала.
    само зарад тая тема още съм в "Любов" Изчакайте и момчето да се изкаже,де.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Гледай да не се спичаш и тва е

Мармаладка е гнусен 39 годишен хомосексуалист, с прошарена брада и сключени вежди!

txm, аз никога нищо не съм разбрала. :д Това е детско мислене - "били коварни, били надути"... То по тая логика и мъжете са коварни и подли същества, които целят само да те вкарат в леглото, но това не спира никоя девойка, когато пожелае да се запознае с някого.

Град
    million miles away (:
    Не всички сме кучки,моля

Мармаладка е гнусен 39 годишен хомосексуалист, с прошарена брада и сключени вежди!

txm, аз никога нищо не съм разбрала. :д Това е детско мислене - "били коварни, били надути"... То по тая логика и мъжете са коварни и подли същества, които целят само да те вкарат в леглото, но това не спира никоя девойка, когато пожелае да се запознае с някого.
    Не си разбрала да! Прочети си постовете и се замисли върху това, какво е написал автора на темата и твоите отговори по неговата тема.

ти кога ше идваш при мен бе, кроасанчо

Чувствам се гузна.
    ГоУфаджията, захарно петле за утеха?

нещЪ. и внимавай на предния въпрос к'во ще отговориш, 'щото в Перник пред винкела всички са равни !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си