.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    На стадиона за бягане.

Момичета, Флирт?

Момичета, ако видите младеж и той много ви хареса, как ще го накарте да ви обърне внимание, с какво бихте го впечатлили? А ако е по-мълчалив или срамежлив, как бихте го заговорили и как ще поддържате разговора? С какво ще го заинтригувате?
    Ако искате може да рзкажете някоя случка, в която ви се е случила подобна ситуация или нещо такова ..
    (темата ми е от чисто любопитство)
    Running is my drug and I am overdosed ..

Голям фен Аватара на stelit0
    при мен винаги е обратното момчетата се опитват да ме впечетлят

Хах мила .. и ти ли си същата ? И аз това се питам в крайна сметка ... лятото много си паднах по едно момче и направо ' очите ми изтекоха ' .. но той беше руснаак и историята е дълга понеже аз не знам много добре руски , пък тооой е много срамежлив .. не си правих труда да завържа нещо , защото той постоянно ме зяпаше и си мислих че ще ме заговори е , супер яко съм се лъгала ! Сега това лято аз ще направя първата крачка , ако си мисля евентуално , че ще го видя ! Успех ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз заговарям мн лесно,преди бях срамежлива,но от 2-3г. яко съм се отпуснала и не ми пука че правя първата крачка,по принцип питам неща свързани с него и с ежедневието му,за личния му живот и т.н.

Град
    На стадиона за бягане.
    silwinka, на мен проблемът не ми е заговарянето, а поддържането на евентуален разговор. Ох, руснак. И аз това лято имах нещо с руснак, но при мен е лесно, защото съм рускиня

titinkaa, не е нужно да ти пука, че правиш първата крачка, но просто ако видиш, че той евентуално не е толкова заинтересован и какво правим?

Мега фен Аватара на vagarious
    DarkKisss ами просто рискуваш.Аз много пъти така съм си позволявала да правя първата крачка и даже сега съвсем наскоро я направих.Просто чувствах, че има нещо между мен и въпросното момче и (няма да казвам как се запознахме ) и се оказах права - той наистина ме харесваше, но аз след няколко дена го пратих на някъде.(сещате се) Но понякога си мисля, че тези постъпки са жалки и че никое нормално момиче няма да направи така.Но уви.. аз го правя.. Ех, че дълго стана.. хаха

hottie
    Guest
    С усмивка, чувство за хумор...пък разговорът си потръгва от самосебе си - като открием допирни точки. А ако не открием спорим по някоя тема, което също е много предизвикателно и зарибяващо. Като цяло няма правило. Аз мнооого обичам да флиртувам

Супер фен Аватара на Korrnyy
    На морето със спасителя Много ми хареса
    Започнах, като сядах на плажа до спасителния пункт Като ме погледнеше му се усмихвах, но не показвах, че много си падам по него, ами просто една невинна усмивка в знак, че съм го видяла
    След 1-2 дена той дойде при мен, запознахме се, говорихме си, абе беше много забавно
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Ох, руснак. И аз това лято имах нещо с руснак, но при мен е лесно, защото съм рускиня
    А аз се чудех как така си естествено руса ..

.. офф аз като си харесам някой и няма как да не направя някоя издънка .. и просто не ми се получава да поддържам разговора с някой, който съм си харесала - нали като се поопознаеме нататъка е лесно ама в началотооо ...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ми да ви кажа - има 2-3 момчета, които съм харесвала супермного, но не сме тръгвали... Единият беше от разстояние и щеше да е тъпо, сещате се.
    Другите двама вече не ги харесвам. Ма ще ви разкажа. ;д
    Първият много ме дразнеше. Е, признавам си - и той бе от разстояние, ама не много. Абе няма значение.. Все за нещо трябваше да се заяде. Мислеше се за готин, но по агресивен начин. Веднъж направи голяма простотия. Не бяхме в един град тогава и ми прати снимка на една какичка, че щели да ходят и т.н. Беше ми много забавно, тъй като след няколко месеца се оказа, че същото момиче го знам от много време, че не се познават с моя френд, а самата тя е ходела с друг от шест месеца (преди година ме излъга приятелят ми), с когото все още са заедно. Любов бре. Ама аз си я знам, че не би тръгнала с перко като общия познат... Просто се държи като дете, а тя е и по-голяма от него с година.

Вторият много ме зяпаше, докато бяхме в компания, такъв флирт с поглед вие не сте виждали. И изведнъж флиртът замря.
    Все пак има едно момиче, което познава тези двамцата и сме били заедно тримата и т.н. И тя като разпитваше насам-натам за тях, се оказа, че първият много ме харесвал, но НЕ ЗНАЕЛ КАК ДА ГО ПОКАЖЕ. И това от устата на негови приятели... Вторият също се срамувал. Какво им става на тия бе?!
    Знам, че тези истории не се връзват много с темата, но именно представят моя опит със срамежливи персонажи... Опит, завършил.. скапано.

Иначе аз никога не бих направила първата крачка. Нека да се бори за мен човека, нека той да почне играта.

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ От една гледна точка, да.
    Но от друга? Ако ти иксаш, за къв чеп да чакаш? Нали на теб трябва да ти е гот ..

Хей, DarkKisss,

за да поддържаш разговора:

-трябва да задаваш въпроси, на които да не се отговаря с "да" и "не" , а въпроси, които показват, че наистина очакваш някакъв отговор.

Например, някой ти казва: „аз съм от М.", може да отвърнеш с „о, била съм там", като продължиш: „от колко време живееш там?" другият: „там съм роден и все там съм живял". ти: „много рядко съм срещал кореняк! семейството ти също ли е оттам?" и т. н.

от този разговор се разбира, че трябва да задаваш въпроси, отнасящи се до последното, което е казал събеседникът ти. просто вникни в онова, което той току-що е казал и го разпитвайте повече за него.

Цитирай Първоначално написано от kriSko94
    Хей, DarkKisss,

за да поддържаш разговора:

-трябва да задаваш въпроси, на които да не се отговаря с "да" и "не" , а въпроси, които показват, че наистина очакваш някакъв отговор.

Например, някой ти казва: „аз съм от М.", може да отвърнеш с „о, била съм там", като продължиш: „от колко време живееш там?" другият: „там съм роден и все там съм живял". ти: „много рядко съм срещал кореняк! семейството ти също ли е оттам?" и т. н.

от този разговор се разбира, че трябва да задаваш въпроси, отнасящи се до последното, което е казал събеседникът ти. просто вникни в онова, което той току-що е казал и го разпитвайте повече за него.

Мился, че е много точно обяснено и казано.. Успех..

Aми аз попринцип рядко правя първата крачка,но ще ви разкажа най-пресния момент,за който се сещам.
    Преди около седмица бяхме с приятелки в центара и тръгнахме да се прибираме,качихме си в автобуса и на следващата спирка се качи Той.Красив,чаровен,усмихна и със супер готин задник младеж.Беше с приятеля си,който не беше кой знае какво .През целия път се убръщах да гледам сладурчето и да се моля да слезе на моята спирка..и какво..Еммм молитвите ми бяха чути.С моята приятелка,която не преставаше да ме убеждава да го заговоря някак, тръгнахме след него.В доста кофти дъжд го спрях и го попитах дали ще има нищо против да си каже телефонния номер,за да излезем някой път на кафенце.И така тези дни мисля да му се убадя ии да видим какво ще става за напред.

Мега фен Аватара на teenems
    ^

ах сещам се ,пълни откачалки сме . ама така е ,видиш ли сладур на хоризонта ,действааш
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart

Иначе аз никога не бих направила първата крачка. Нека да се бори за мен човека, нека той да почне играта.
    Това е много глупаво и феминистко изказване. Защо все мъжете? Защо те да нямат право на мислят като жените, а именно , че тя трябва да се бори за него?

Град
    На стадиона за бягане.
    kriSko94 мисля, че това е най-правилният вариант.

sladinkaaaa доста дръзко. А ти кой набор си, а 'Той'? Ама к'во просто така го спря и каза:'Ей, дай си телефонният номер!' ??

ами аз съм 95,а той е 93 аааа сега ще цитирам горе доло какво се получи

аз:извинявай,би ли си дал скайп-а,ако няма проблем де
    той:ами да,но не сядам често на компютъра
    моята приятелка:добре поне телефонния номер
    той:ами добре (и тук аз си извадих тела)
    аз:може да излезем някой път на кафенце,ако нямаш нищо напротив
    той:ами не няма проблем
    аз:надявам се
    той:да,аз кафенца не отказвам
    аз:дабрем след това му записах номера,запознахме се ии преди малко си говорихме по телефона

Мега фен
    Ъффф, не обичам да флиртувам. Ама го правя понякога, хаахахахахах.
    А когато флиртуват с мен, в началото се дърпам, после (зависи кой е човекът) обаче отвръщам на флирта. ;D

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз не мога да флиртувам. Държа се като пълна идиотка. В смисъл бръщолевя много, обикновено пълни глупости. Няма да забравя как в седми клас казах на момчето, което харесвам, че ще имам двойка по физическо, пък той е баскетболст. Един път да говорим нормално и аз дъня положението. Абе някакъв супер нервак съм, никога не се държа нормално, аз и заради това съм си самичка сигурно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Нали на теб трябва да ти е гот ..
    точно ей тва е! момичета, гледайте на вас да ви е готино, бе, кво ги мислите момчетата?! а и в повечето случаи (да не кажа във всички), когато на вас ви е готино, настроението се прехвърля и върху него и също му е забавно. мислете повече за себе си и всичко ще е ОК
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladinkaaaa

аз:дабрем след това му записах номера,запознахме се ии преди малко си говорихме по телефона
    И дори не го пита за име?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Ех... флирт, флирт
    Флирта е много полезно нещо да ви кажа, стига да се прави в границите на нормалното, без да изглеждаме евтини или твърде натрапчиви. Флирта си е изкуство в общуването, което може да доведе до доста приятни по нататъшни отношения с човека от другия пол.
    Аз лично си признавам, че без флирт просто не мога, някак естествено е вече за мен да го правя и мога да се похваля с доста случки, повечето от които завършваха с невероятна връзка, а другите са си оставали просто в границите на лафа и закачките.
    Мисля, че най-важното в случая, когато флиртуваме е да излъчваме лека самоувереност, и вместо да гледаме в земята, трябва да впием най-очерователния си и дързък поглед в очите на момчето, което седи срещу нас, за да го накараме да разбере, че изпитваме интерес към самият него. А той дори и да е срамежлив, все ще се усети, че ни е грабнал с нещо вниманието и ще направи нещо по въпроса.

Ох айде спирам, че супер дълго го направих, ама се отнесох
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart

Това е много глупаво и феминистко изказване. Защо все мъжете? Защо те да нямат право на мислят като жените, а именно , че тя трябва да се бори за него?
    Защото е грозно едно момиче да се натиска. Разбирам умерено да му покаже интереса си (което на мен обикновено не ми се налага да го правя първа де ), ама много тийнки се натискат... Виж импулсите на някои момчета - "iWaNeE mno0y si Te ObiChaAmm ;( {}{}{}"; "luB4oo0 bieeE ti mЪ zabRawii ;( ;( za6t0 nE pIsxe66 ;( {} (devil)" и виж Любчо колко пъти е отговорил на момичето.
    И мъжът, и жената трябва да поддържат интереса. Малко са подрастващите, които да владеят изкуството на дискретния флирт без крайности (в това число смятам, че и аз не съм запозната напълно с нещата!).

Цитирай Първоначално написано от casey
    Цитирай Първоначално написано от sladinkaaaa

И дори не го пита за име?
    Аз когато си харесам някого, научавам по нещо за него... Години, име, училище, такива работи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си