.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Болка при уриниране :(

От един, два дена изпитвам болка когато ходя то тоалетна в началото се търпи и е по-слаба, но към края ме заболява рязко, имате ли представа на какво се дължи и има ли нещо общо с цикъла, защото болката се появи когато ми дойде

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цистит. Няма нищо общо с цикъла ти. Иди на лекар.

Град
    видин : )
    Имах го тоя проблем като малка : ( Не помня какво беше лечението, но помня, че седях всеки ден във леген със някаква розова вода май, но не съм сигурна. Отиди на лекар, не оставяй проблема да се задълбочи

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от peeety
    Имах го тоя проблем като малка : ( Не помня какво беше лечението, но помня, че седях всеки ден във леген със някаква розова вода май, но не съм сигурна. Отиди на лекар, не оставяй проблема да се задълбочи
    Тетра. Вари се като чай, после се прецежда, разрежда се с хладка вода, да стане поносимо топла, слага се лъжичка хлебна сода и се сяда вътре. Но ефекта е само за момента. Иди на лекар.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Отиди на лекар..Може да е цистит - пък може да ти няма нищо..Така,че никой в форума не може да ти каже от какво може да е..
    Но мисля,че е цистит
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен
    Град
    Sofia
    както описваш проблема, вероятно е свързан със сексуалният ти живот. Дай малко подробности за себе си, но посещението при специалист ншма да ти се размине.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Сексуално активна съм, а болката вече взе да намалява и не ми прави голямо впечатление, дори почти не я усещам... май съм се разминала само с инфекция

Възможно е само да ти се е възпалило. Като бях малка ми се случваше често. Пробваш с някое бебешко кремче и ако ти мине значи нищо ти няма.
    А вие стига сте плашили хората бе, не може всеки да е болен от цисцит.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Biskfitka
    По-бурен секс?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си