- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Силно окосмение
Здравейте,съфорумници Cool
Та искам малко от вашите ценни мнения.На 15 съм и страдам от...силно окосмение.Сега,изчакайте.З ам,че звучи глупаво,но това е нещо което винаги ми е било като...дискомфорт.Бръсненет о по лицето е лесно...но не и по останалите части от тялото Cool Как смятате...дали има други начини освен бръснене за поддържане на космите...имам чуството че са прекалено много...Не бих тръгнал подир кола маска и такива работи.Като цяло съм против обезкосмяването по тялото на момчетата (освен хигиеничните,разбира се) но при мене, смятам, че е почти наложително...Идеи за решаването на проблема или приемането му Cool Извинявам се за правописни грешки,ако има Very Happy
Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!
мини се с ножицата , поне да скъсиш дължината , а за гъстотата немога да ти помогна :P
кола маска или с тример![]()
Ами аз мисля , че не е необходимо да се обезкосмяваш , тъй като си момче. Защо не пробваш нещо което прави космите по-редки или забавя растежа на косъма (нещо от този сорт). Мисълта ми е да си ги понамалиш, а не да ги махнеш напълно. Аз , лично, не харесвам обезкосмени момчета, просто сякаш не мога да разбера аз ли съм момичето или той....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
* brunettes
do it better ;] ..
жените подчертават женствеността на изящния си крак, като го обезкосмят. логиката казва, че мъжете подчертават мъжествеността си чрез силното окосмение, което съвсем случайно е вторичен полов белег и индикатор за високо ниво на тестостерон.Първоначално написано от KumchoValcho
щом си преценил...
Пробвай с кола маска в домашни условия. Може с епилатор или различни лентички за обезкосмяване. Лентичките на Вийт обаче не действат на много дълги и дебели косми, ако са ти такива. Това са вариантите за да намалиш гъстотата, дебелината им...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
абе хора какви лентички, какви епилатори,какви пет лева.....аз от колко години използвам и направо ми се реве от болка,пък мъжете колкото и да са представители на силния пол....не могат да издържат толкова на такъв вид болка (имам лични наблюдения), ние като по-суетни търпим...иначе по темата подстригвай ги,или със машинка такава за подстригване ги вземи...(баща ми си е вземал краката и ръцете с машинка
![]()
![]()
иии косъмчетата стават мн къси и от няколко метра дори изглежда напълно обезкосмен,пък и няма да те боли),да не говорим, че ако не ги махаш от корен ще си спестиш подкожни косъмчета които са много досадни и понякога стават като пъпчици
![]()
![]()
![]()
Миличка той човека иска да му оредее косъма а ти му казваш да се мине с бръсначката.... от нея косъма става дебел и се сгъстяма.
Решението е кола маска или епилатор от тях може след време да оредее косъма
никъде не съм казала самобръсначка !!! казах или с ножичка или с машинка за подстригване (дето почти всяко момче има такава)....иначе от епилирането, че оредяват, оредяват....ама аз си ги махам от над 4 години с епилатор и да са ми оредели с 10% което не е мн добър резултат
....лазер му е майката...но трябва да се пръснат страшни пари......