.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Сливен

Стопяване на мазнините в коремна област...

Знам че темата е дъвкана и предъвкана Но мене ме интересува само едно.Какви идеи бихти ми дали за кардио и упражнения (в домашни условия).Ако може без фитнес
    П.П. И колелото се смята за домашно условие
    П.П 2 И съм момче,ако не сте разбрали
    Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!

Тичане. :P

Град
    Горна Оряховица
    Колело, скачане на въже.
    Лицеви опори, коремни преси, клекове, напади.
    Бягане също - най-добре интервално.

ако имате стълби можеш да се качваш и слизаш по тях ...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Има Тае Бо Кардио на клипчета в замунда. Един негър показва. Имат голям ефект. Първите пъти като ги правих имах мускулна треска на цялото тяло. Тренировката си започва с разтягане и постепенно се раздвижват всички мускулни групи, накрая завършва с разтягане, за да може да немя мускулна треска> Около 45-50 минути е една тренировка. Ефекта е видим след 2-3 седмици, ако спазваш хранителен режим.
    В допълнение на Тае Бо-то може коремни преси, джогинг, клякания, качването на стълби също са вариант.
    според мен ефект от тренировките без някакъв хранителен режим няма. не става въпрос за гладуване, а примерно като за начало спиране на мазните храни, газираните напитки, ОГРАНИЧАВАНЕ на хляба и сладкото, а не тоталното им спиране
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

много кардио - тичане, велоергометър, скачане на въже, спринтове (интервално кардио)
    храната - спираш газирано, въглехидрати след 3-4ч следобяд, наблягаш на белтъчините, не ядеш бял хляб, бързи въглехидрати, сладки работи, алкохолът силно редуциран и си ти А да, въглехидратите най- добре да са комплексни и да имат фибри (овес е перфектния вариант).

Голям фен

-

обръч, коремни преси, лицеви опори

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от bqsnaa15
    СПРИ ДА ЯДЕШ
    омФг ..

по темата- бягай
    това е най-ефективно

Цитирай Първоначално написано от clever
    по темата- бягай
    това е най-ефективно
    Друг път най-ефективно

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    по темата- бягай
    това е най-ефективно
    Друг път най-ефективно
    А кое тогава е най-ефективно?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Има Тае Бо Кардио на клипчета в замунда. Един негър показва. Имат голям ефект. Първите пъти като ги правих имах мускулна треска на цялото тяло. Тренировката си започва с разтягане и постепенно се раздвижват всички мускулни групи, накрая завършва с разтягане, за да може да немя мускулна треска> Около 45-50 минути е една тренировка. Ефекта е видим след 2-3 седмици, ако спазваш хранителен режим.
    В допълнение на Тае Бо-то може коремни преси, джогинг, клякания, качването на стълби също са вариант.
    според мен ефект от тренировките без някакъв хранителен режим няма. не става въпрос за гладуване, а примерно като за начало спиране на мазните храни, газираните напитки, ОГРАНИЧАВАНЕ на хляба и сладкото, а не тоталното им спиране
    дай линк моля
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    дай линк моля
    Май за това говори - http://zamunda.net/details.php?id=115818&hit=1 . И аз първия път като го правих имах мускулна треска 2-3 дни.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    дали ще има ефект ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    дали ще има ефект ?
    Ако се съчетае с хранителен режим и се прави 3-4 пъти в седмицата определено ще има.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Една приятелка също е правила това и понеже беше доста пълничка е свалила 30 кг за 6 месеца и има доста голяма разлика от преди и сега.

Цитирай Първоначално написано от Complicated
    по темата- бягай
    това е най-ефективно
    Друг път най-ефективно
    Няма такова нещо като най-ефективно. При теб може да действа един метод, при друг - съвсем различен и неефективен за първия... Това си е индивидуално и комплексно. Примерно - при различни хора отношението белите/червени мускулни влакна е различно -> тренировките необходими за някакъв резултат се различават. (Извинявам се за повторението на тази дума, ама... не се сещам за синоним).

clever, колоезденето е по-ефективно от бягането в това отношение (горене на мазнини в областта на корема).

Цитирай Първоначално написано от Complicated
    по темата- бягай
    това е най-ефективно
    Друг път най-ефективно
    Няма такова нещо като най-ефективно. При теб може да действа един метод, при друг - съвсем различен и неефективен за първия... Това си е индивидуално и комплексно. Примерно - при различни хора отношението белите/червени мускулни влакна е различно -> тренировките необходими за някакъв резултат се различават. (Извинявам се за повторението на тази дума, ама... не се сещам за синоним).

clever, колоезденето е по-ефективно от бягането в това отношение (горене на мазнини в областта на корема).
    +1 - Миналото лято карах колело доста често, даже ходихме на нещо като "излети" с 1 приятели и беше забавно... А освен това стопих шкембето - не изцяло, но все пак до известна степен

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Скачане на въже, клякане, коремни преси. Аз лично само скачам на въже и клякам и лекичко се мъча да се ограничавам с храната. Една приятелка ми беше говорила за някакъв антицелулитен гел на Ейвън, че стягал кожата и мисля да си взема и него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си