.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Re: имам проблем помогнете

Цитирай Първоначално написано от momchetoti
    Здравеите аз сам отчаян псотояно ревнувам приятелката си мисля че ми изневерява постояно , остана ли сам кадето и да е почвам да си мисля каде ли е ? Какво прави?С кои е ? Постояно си мисля че спи с друг :@ Дори когато я испратя до тях си мисля дали не е излязла с някои . Имам чувства че постояно като отиде в училище права разни работи с друг и откачам . От 1 месец сме заедно, но имам вече чувства кам нея и не знам дали и ме лаже като ми казва обичам те .Тя постояно ми пофтаря че ме обича че не би ме заменила с друг.Аз сам бил перфектня за нея ,но не знам какво да направя .Ако можете даите ми савет какво да направя

теи си по-зле и от мене бе ______________
    Грешен раздел. Преместена.
    hamilcar
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Hate City Sofia

Здравеите аз сам отчаян псотояно ревнувам приятелката си мисля че ми изневерява постояно , остана ли сам кадето и да е почвам да си мисля каде ли е ? Какво прави?С кои е ? Постояно си мисля че спи с друг :@ Дори когато я испратя до тях си мисля дали не е излязла с някои . Имам чувства че постояно като отиде в училище права разни работи с друг и откачам . От 1 месец сме заедно, но имам вече чувства кам нея и не знам дали и ме лаже като ми казва обичам те .Тя постояно ми пофтаря че ме обича че не би ме заменила с друг.Аз сам бил перфектня за нея ,но не знам какво да направя .Ако можете даите ми савет какво да направя

Пич, не се коркай толкова, рано или късно ще ти изневери някоя, ако не това момиче ще е друго. Доверие давай, на която заслужи, НО не изпадай в такива паранои. Много от малко сте заедно че да ти изневери.
    To The Threshold

^ Ха, точно това щях да напиша...един месец е много кратко време, за да тръгне да ти кръшка. А и ако има да става ще стане, каквото и да правиш. Недей толкова да я ревнуваш, защото ще си навлечеш ядове за "неродения Петко".

Град
    Hate City Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DNJ
    ^ Ха, точно това щях да напиша...един месец е много кратко време, за да тръгне да ти кръшка. А и ако има да става ще стане, каквото и да правиш. Недей толкова да я ревнуваш, защото ще си навлечеш ядове за "неродения Петко".
    Кой бил спал с нея кой не, бе той пича не се усеща май, че всеки има минало, настояще и бъдеще.
    Когат човек иска гадже, а не спътник в живота и т.н. тря да знае, че на една и е минало, на друга настояще и трета бъдеще. За всички важи.
    Изневери се случват след няколко месеца и повярвай ми, не е толкова тежко колкото си мислиш, по-кофти е изневяра в чувствата (това е предателство) отколкото изневяра в секса.
    To The Threshold

Супер фен Аватара на cookie_master
    1-на колко сте?
    2- успокой се и спри да се притесняваш
    3-как се обичате за 1 месец,не ми е ясно ама карай
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Болна работа...1 месец...чувства...определено болна работа
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си