- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луксозна книга на Дамян Дамянов?
Здравейте извинявам се предварително ако темата не е за тук, но понеже е свързана с книга на един великолепен поет Дамян Дамянов и пускам темата:
Интересува ме има ли откъде да купя или поръчам поезията на Дамян Дамянов но да е луксозна самата книга с дебели корици изпипана а не стандартния вариант които го има навсякъде?
Благодаря ви предварително!
Две глави мислят по-добре от една!
Кое точно приемаш като стандартния вариант?
Аз имам една негова с дебели корици, на корицата е с маргаритка и се казва "Обича ме, не ме обича". На мен лично ми харесва, провери, ако искаш. На издателство "Дамян Яков" е май, ама не съм сигурна![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Аз следя творчеството на Дамян Дамянов и предполагам ще те разочаровам, като ти кажа, че такава книга няма. Сигурна съм , защото гимназията, в която учех носеше неговото име и имаше витрина, в която бяха изложени всички варианти на книгите му.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Човече, недей да се депресираш и да четеш Дамян Дамянов. Освен ако не ти трябва за подарък, друго извинение няма...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не мога да се сългася, точно пък Дамян Дамянов няма депресантски стил, пише за болката по много добър начин, показва как да извлечеш доброто от нея. Освен това има много стихотворения, в които болката изобщо не присъства.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Добре, всеки си има право на мнение. За мен е депресивен и не ме радва. Освен това, по обясними причини го подсъзнателно го свързвам с чалга и оттам стомах ми сам започва да изказва недоволство и то се предава по стомашно чревния тракт под формата на конвулсии, и ако не се спра навреме...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Оуууу дАааааааааааааааа Каква любов какво чудо се развива в тази иначе толкова интересна тема за Дамянчо![]()
There is no right or wrong, only fun or boring