.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

имам проблем помогнете

Здравеите аз сам отчаян псотояно ревнувам приятелката си мисля че ми изневерява постояно , остана ли сам кадето и да е почвам да си мисля каде ли е ? Какво прави?С кои е ? Постояно си мисля че спи с друг :@ Дори когато я испратя до тях си мисля дали не е излязла с някои . Имам чувства че постояно като отиде в училище права разни работи с друг и откачам . От 1 месец сме заедно, но имам вече чувства кам нея и не знам дали и ме лаже като ми казва обичам те .Тя постояно ми пофтаря че ме обича че не би ме заменила с друг.Аз сам бил перфектня за нея ,но не знам какво да направя .Ако можете даите ми савет какво да направя

Супер фен Аватара на FancyGirl
    ВЯРВАЙ В НЕЯ ДРУГО НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИШ..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    /facepalm....

Хваща те параноята човече...по добре се спри навреме,защото почне ли ревността да те задушава,връзката ви няма да издържи дълго.Трябва да и имаш поне малко доверие иначе...

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Щом й нямаш доверие каква е тази връзка?
    Успокой се малко и й имай повече доверие.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз лично бих се усъмнила в дълбочината на чувствата, щом след 1 месец вече се "обичате". Но хора всякакви. Дано наистина сте толкова искрени.
    Виж, първото нещо е да поговорите отворено. Да споделиш притесненията си и да обсъдите дали са основателни. Второто нещо е, след като се уточните, да прецениш дали можеш да ѝ имаш наистина доверие. Третото нещо е, ако ѝ вярваш, да спреш да я ревнуваш. Това ни задушава и е много вероятно, след като така или иначе я обвиняваш, тя да направи така, че поне да не е неоснователно.
    Това е според мен.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Всички сте прави , но тя обича да говори за своя интимен живот преди да ме срещне и това ме побарква .Когато ми говори за това и аз почвам да си внушавам и не мога да разбера дали прави сащото наново.Тя сама ми казва че е била кучка и ходила с мн момчета и си ги разигравала на малкя праст , но аз не позволявам това да прави с мен , но дали е права че се е променила?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw

Виж, първото нещо е да поговорите отворено. Да споделиш притесненията си и да обсъдите дали са основателни. Второто нещо е, след като се уточните, да прецениш дали можеш да ѝ имаш наистина доверие. Третото нещо е, ако ѝ вярваш, да спреш да я ревнуваш. Това ни задушава и е много вероятно, след като така или иначе я обвиняваш, тя да направи така, че поне да не е неоснователно.
    Това е според мен.
    +

за обичта няма време , щом го чувства ;р
    * brunettes
    do it better ;] ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    /facepalm....

Хваща те параноята човече...по добре се спри навреме,защото почне ли ревността да те задушава,връзката ви няма да издържи дълго.Трябва да и имаш поне малко доверие иначе...
    +1 !!!

А и вие ходите само от 1 месец и ти вече психясваш... какво остава за по-нататък като връзката ви се задълбочи
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от momchetoti
    Всички сте прави , но тя обича да говори за своя интимен живот преди да ме срещне и това ме побарква .Когато ми говори за това и аз почвам да си внушавам и не мога да разбера дали прави сащото наново.Тя сама ми казва че е била кучка и ходила с мн момчета и си ги разигравала на малкя праст , но аз не позволявам това да прави с мен , но дали е права че се е променила?
    еми то нормално да си мислиш всичко в тоя случай ноо трябва да и имаш доверие .. нз ако си внушаваш много работи накрая с теб може да стани същото и като с предишните.. но обик такива връзки нямат много голямо бъдеще ..не го казвам за да те филмирам но трябва да очакваш всичко .. успех
    If I played you like a toy?

Град
    Sofia..

Re: имам проблем помогнете

Здравеите аз сам отчаян псотояно ревнувам приятелката си мисля че ми изневерява постояно , остана ли сам кадето и да е почвам да си мисля каде ли е ? Какво прави?С кои е ? Постояно си мисля че спи с друг :@ Дори когато я испратя до тях си мисля дали не е излязла с някои . Имам чувства че постояно като отиде в училище права разни работи с друг и откачам . От 1 месец сме заедно, но имам вече чувства кам нея и не знам дали и ме лаже като ми казва обичам те .Тя постояно ми пофтаря че ме обича че не би ме заменила с друг.Аз сам бил перфектня за нея ,но не знам какво да направя .Ако можете даите ми савет какво да направя

Вече почваш да си втълпяваш глупости..а и На колко си..?!?

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от banichkaa

МОМЧЕТО С ПРАВО СИ ГИ МИСЛИ..ОНАЯ Е НЯКВА ВЪРТИЛОПАТА
    If I played you like a toy?

Град
    Sofia..

Цитирай Първоначално написано от buuu

МОМЧЕТО С ПРАВО СИ ГИ МИСЛИ..ОНАЯ Е НЯКВА ВЪРТИЛОПАТА

Е да зависи кфо е моми4ето..за6тото има и такива дет пред си4ки се държат кат курви,но това муми4е не го познавам и не мога ве4е да кажа нищо.. ;]

муми4е
    умрях OVERKILL
    REGGAE BOOM <3

Тва е кофти,че чак толкова ти е споделила за миналите си връзки и игрички,нормално е да се съмняваш..мисля,че е по добре и женките и момчетата да си пазят миналите неща за себе си,че иначе мн конфузно може да се получи
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

абе тегли и ножа бе

Супер фен Аватара на ScarletBite

перфектня
    Първо, такава дума не съществува в българския език.Явно си искал да напишеш "перфектния".
    А вярваш ли в тази реплика?Винаги може повече
    Да започнеш да я задушаваш с постоянна ревност = да я изгубиш.Намери сили в себе си за го преодолееш. Нали знаеш онова за птичката и кафеза?
    all day... all night... what the fuck?!

Вярвай малко повече в нея.. тва е.. с друго не мога да ти помогна
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Вярвай й,имай й доверие..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ми да,просто повярвай в нея...

Град
    million miles away (:
    Абе,то е лесно да се каже...Амо ако се окаже,че момичето го мотае как ще се довери отново на някого??
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Май имаш досто ниско самочувствие ? -поработи с него.
    Ако няма с какво да те кара да се съмняваш ,да имаш подозрения (или както искаш там го наречи...) недей я задушава с подозренията ,ами вземи и се довери ,ходите от месец -а тя вече те обича no way ...
    А предствям си по нататък,ако искаш да имаш връзка с това момиче,престани да се съмняваш в нея.
    Приятеля ми постоянно правеше така (това ме вбесяваше ,и нямаше основателна причина!) .Карахме се ..и (бла бла) .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

ми незнам аз неиздаржам като ми говори за тйя бифши и си мисля че те са по добри от мене и влагам всякакви чувства и всичко което мога за да я опаза вапреки че незнам какво става тя постояно ми пофтаря че ме обича и че сам наи добрия и не би ме заменила и иска да не я оставям че и аз сам малко луд и незнае какво да очаква от мен и поради тоя факт тя плаче постояно но ми казват сички че е мн луда и прави мазало и КАТО МИ КАЖАТ че някои от тях е спал с нея преди откачам и полудевам и сам готов да го убия

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си