.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Sofia..

За едно момче..;]

Харесвам момче,което ми е съсед.Доста често си пишем по скупе..но понякога той е добър с мен,а понякога леко груб.Вече излизахме само дватамата,но нищо не се случи ;( . . и двамата сме срамежливи един кум друг когато сме навън..но в скупе сме си нормални. Има и един проблем..вече незнам какво чувствам към него. Защото вече се опитвам да не мисля така за него,смислал да не храня празни надежди :Х . .Също ми е гадно и незнам защо..?!? ..Че ако тръгнем,приятелите ми няма да престанат да ни се смеят и тн..Защото преди също много го прикривах и като той минаваше покрай мен и фр-тата ми аз се държах грубо смисъл..смеех му се..заяждах се ,но и аз незнам за6то.. ;( . . И се чудя дали ме харесва той..?!??

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ми като си глупаво детенце... така ще е
    <N>

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Егати обърквацията
    Преди си се заяждала с него => нормално и той сега да се държи по-гадно... Дали те харесва - никва идея! Може и да си му симпатична, но нарочно да се държи по-хладно заради това, което си правила преди... Излизайте по-честичко, за да видиш някви сигнали от негова страна... А и нищо не ти пречи да му си извиниш за предишното си държание
    Гадно ти е, защото го харесваш, а той се държи студено
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ахуахахах стой си на гъза щом си се отнасяла зле преди с него не очаквай много ;] гадно ти щото искаш внимание ама няма да те огрее що не помисли за тфа преди да му се смееш ...не ставаш по-газарка като му се пресмиваш пред фр ти ;]] мисли малко нали имаш глава на раменете си .. или нямаш ?!?
    If I played you like a toy?

Град
    Sofia..
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Егати обърквацията
    Преди си се заяждала с него => нормално и той сега да се държи по-гадно... Дали те харесва - никва идея! Може и да си му симпатична, но нарочно да се държи по-хладно заради това, което си правила преди... Излизайте по-честичко, за да видиш някви сигнали от негова страна... А и нищо не ти пречи да му си извиниш за предишното си държание
    Гадно ти е, защото го харесваш, а той се държи студено
    Най-гадното е че,до преди 2 месеца той ходеше с една моя много добра фр..и двамата ми казваха всичко което става с тях..а приятлката ми много го оби4аше,а аз така и неможах да и кажа че и аз го харесвам..Вчера ми каза , че още не бил минал вси4ки момичета..по късно ми каза че жените са го били искали..защото му направих услуга.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от banichkaa
    ...
    Най-гадното е че,до преди 2 месеца той ходеше с една моя много добра фр..и двамата ми казваха всичко което става с тях..а приятлката ми много го оби4аше,а аз така и неможах да и кажа че и аз го харесвам..Вчера ми каза , че още не бил минал вси4ки момичета..по късно ми каза че жените са го били искали..защото му направих услуга.
    Чакай, чакай са... По къв повод ти е казал, че още не е минал всички момичета? И как си му направила услуга, че да го искат? Моля ти се, пиши малко по-ясно, защото ни е много трудно да гадаем какво си имала предвид
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Град
    in the reality : )
    Вчера ми каза , че още не бил минал вси4ки момичета..по късно ми каза че жените са го били искали..защото му направих услуга.
    Това срамежливо момче, за което ти говореше изведнъж започна да го раздава голям гъзар. Не знам какво си харесала в такова момче... Според мен се отнася грубо с теб просто защото си му е такъв характера.
    Ако наистина го харесваш и си готова да го изтърпиш, наистина по-добре му се извини за предишното си държание, може да си наранила егото му и затова сега да се държи като студенокръвен...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Sofia..
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Вчера ми каза , че още не бил минал вси4ки момичета..по късно ми каза че жените са го били искали..защото му направих услуга.
    Това срамежливо момче, за което ти говореше изведнъж започна да го раздава голям гъзар. Не знам какво си харесала в такова момче... Според мен се отнася грубо с теб просто защото си му е такъв характера.
    Ако наистина го харесваш и си готова да го изтърпиш, наистина по-добре му се извини за предишното си държание, може да си наранила егото му и затова сега да се държи като студенокръвен...

Мойте заяждания бяха от рода на..Що тропаш и тн смисал на базик..но тогава о6те не бях осъзнала 4е го харесвам. И да наистина си е гъзар..но всъщност е много печен..А и когат го видя ми става толкова приятно и забравям какво правя..Веднаж и двамата си бяхме в къщи и други фр бяха пред блока ни и само ни звъняха на звънците и ни дразнеха..съюзихем се двамата и почнахме да ги поливаме беше супер яко за6тото бяхме двамата в един отббор.. (sun) ..

жалка гледка " всички ще ни се смеят " хаххах кво требе да означава тва
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

абе давай челен удар и дръм та плас за халяс xD

извини му се..тва онова..кафенцеееееееее

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Мойте заяждания бяха от рода на..Що тропаш и тн смисал на базик..но тогава о6те не бях осъзнала 4е го харесвам. И да наистина си е гъзар..но всъщност е много печен..А и когат го видя ми става толкова приятно и забравям какво правя..Веднаж и двамата си бяхме в къщи и други фр бяха пред блока ни и само ни звъняха на звънците и ни дразнеха..съюзихем се двамата и почнахме да ги поливаме беше супер яко за6тото бяхме двамата в един отббор.. (sun) ..
    лапешка работа ами според мен не те харесва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Sofia..
    Цитирай Първоначално написано от Sir9Maximilian
    абе давай челен удар и дръм та плас за халяс xD

извини му се..тва онова..кафенцеееееееее

едвали с него ще ходя на кафе :d .. той е рапър и едвали ходи по кафета.. . . и е cwalker4e...

Град
    София
    Май пропускането на въпроса "На колко сте години?" е е от важно значение...
    Та на колко сте?

Град
    Sofia..
    Май пропускането на въпроса "На колко сте години?" е е от важно значение...
    Та на колко сте?

аз съм на 14 а той на 15..;с

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    лапешка работа ами според мен не те харесва
    If I played you like a toy?

не си много умничка май. моят съвет - ПОРАСТНИ
    REGGAE BOOM <3

всичко се връща

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic

НАФТА ОЛЕ !

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    о.О Вие сериозно ли ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Брях,брях

Голям фен
    абе бахти хората света се е попъркал май
    вярно,че е teenproblem,ама ви пък вече за най малката глупост и ко да прая?!ами пораснете

по темата:попитай го ако искаш и в скайп се ни е едно на нас и ако те харесва тръгвайте и бъдете щастливи.

а това дет си му се присмивала е егати простотията майна

ммм даам тая е доста объркана история. Наистина не етрябвало да правиш така... е все пак човек не може да върне времето назад, така че не очаквай много от него. Или пък си поговорете нали така (на живо)... не знам опитайте се да излезете само двамата и да се откачите от тоя ш*бан скайп щото най-често той проваля всичко! знам го от личен опит хората на скайп са едни, а в реалност абсолутно различни.

Голям фен
    извинявай на 14 ли си? ииииии не прочетох цялата тема... но все пак поговори с него та да се разберете никой тук неможе да ти акже дали той те харесва или не

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    не си много умничка май. моят съвет - ПОРАСТНИ
    ми че то и ти не си много умничък. Моя съвет - НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Порастни
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си