- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От мен - за вас
Никога не вярвай на другите,прави се просто че им вярваш. Когато плачеш,избърши сълзите си..защото не си струва да се хабиш за хора които си нямат и на представа какво ги очаква.Защото просто трябва да бъдеш себе си за да бъдеш забелязан.Това че някои хора не ценят това което имат,не значи че никога няма да го оценят..а дано когато някой слънчев ден им проблесне те видят теб - естественно на върха .![]()
ммм ... и аз понякога си мисля така ..BTW ко е станало ?Първоначално написано от Alabala16
![]()
If I played you like a toy?
buu НЕ МИ ДОПАДАШ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Важното е да те оценят когато трябва не когато вече те изгубят ..Първоначално написано от Alabala16
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
знаеш ли през къде ми е ?!?!?Първоначално написано от kidwestern
If I played you like a toy?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Цветии успокой се де мило![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Окей Хипократе![]()
![]()
Иначе и мен БУУУ не ме кефи...
![]()
не мога бясна съмПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
изтрили са ми мнението
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успокой се и ще ти направя онова нещоПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая тема ма твари много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FU бене я чети като не ти изнася... Кво се правите на интересни не мога да ви рабера...
![]()
Първоначално написано от soul1199
![]()
а след тази целувка как се чувстваш
![]()
![]()
Смешни та чак жалки сте![]()
![]()
![]()
аз ако някой не ми беше изтрил мнението няаше да почна да спамя и искам да я осера тая темаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
права си
Защото си т*па може биК'во ни е-бе нас, че са ти изтрили мнението. Плс лиши ни от други ретардски постове от твоя страна
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
ти къв си е кот си искам тва ще си пиша ясну ли е?????????????????????точно пък ти не са обаждай,щот та знам,как са заяждаш,вече колко пъти с мене
![]()
Абе аз не си ли говорех с тебе ? сабя в гъза ли искаш?Първоначално написано от FromAutumToAshes
Аз не съм никойИ като нарушаваш правилата ( за което на никой не му пука..) няма да е ясно
И да като си проста
Ще се заяждам
![]()
жена ми не е проста гарантирам тиПървоначално написано от FromAutumToAshes
Цвети да го оставим сам да си говори![]()
въй въй,много ми е интересно,от къде знаиш,че съм проста еПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахаххахахаха
![]()
![]()
![]()
Ти може и да си говорил ама едва ли съм ти обърнал вниаманиеСеш се... Да жена ти не е проста извинявам се... Тя е мега проста, сигурно от тебе се учи
СТАРЕЙШИНАТА ДЖАДАЙ HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
AHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA