- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спешно много важноооо
Здарвейте вчера ебах приятелката си с презерватив но по касно я навих без и и казах че няма да сваршвам в нея.Ама без да исках го направих и не и казах чудя се сега дали да и казвам ако не и кажа тя сигорно няма да разбере ако забременее,веднага а аз ще я скъсам.не моа и кажа на 15 сме нямаме пари за аборт и нищо.Абе няма да и кажа тя ще трагне с друг и като се усети ще си мисли че е от него.Ама пак да ва питам за мнение.
![]()
ТЪП СИ !!!![]()
![]()
Няма да си правя труда да те храня повече, защото другите така или иначе ще го направят ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Просто идеята ти за "я навих без и и казах че няма да сваршвам в нея" е била много тъпа!![]()
![]()
Като знаеш , че няма да издържиш..
![]()
![]()
![]()
Кажи на момичето ! Не се излагай, щом си достатъчно голям да го слагаш там, значи можеш и да си понесеш последствията.
Ти си копеле без топки!!! Не ти стига да й кажеж защото си страхливец,нещастник и помияр !
Ако искаш да постъпиш като истински мъж ,отиди и ,й кажи за това !!!
Първоначално написано от anonimniq93
голям си папур
If I played you like a toy?
ти си мега тъпата путка
ако някой ми направи тва ще го разбия ; ) горкото момиче
* brunettes
do it better ;] ..
Копеленце малко ако бях брата на момичето (ако има такъв)ще ти плескам малките орехчета с тухлички и левия ще го отрежа с тъпа ножица докато ревеш като бебе и всичко това публично!!! И се моли да не разбирам кой си!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
За жалост не е вярно.Първоначално написано от revolver
Ако искаш да поправим проблема - ела при мен да те направя евнух.
Само аз ли си мисля, че темата е ебавка ?
Pagani Zonda
Не, ама вече отде да си сигурен... ти го нахрани, пък после му мисли. х)Първоначално написано от Xeon
Горкото момиче![]()
еееееебати Боклука !
п.п Темата е ебавка май
който търси - намира . ^^
Той верно си е боклук , но май и темата нещо мяза на ебавка xD![]()
![]()
![]()
той че е боклук боклук е ама я си представи че не е ебавка то вече сичко е възможно...Първоначално написано от DeadbySunrise
Първоначално написано от anonimniq93
аве бате ти си голям пумпал ..
как може въобще да съществуват такива инвалиди като тебе .. .. направо съм изумен честно !!!
Кажи и да вземе хапче,преди да е станало късно!!!Толкова ли не те яде отвътре това и не и казваш???Ако и кажеш,ще вземе мерки и ще е най-добре и да двама ви!!!Ииии...тъпак си да!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
баси терлика![]()
Ти брато си много тъпо копеле. : )Първоначално написано от anonimniq93
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
имай достойнство бе ебачо .. кажи й ! баси тъпия си като не й казваш...![]()
Ако бях на място на брата или сестрата на тва момиче (ако има такива) щях да те бия,докато не се научиш..кога как и защо да си слагаш и махаш долния мозък от разни дупки![]()
![]()
![]()
това е fake
а ти си крайно смотан, и с удоволствие бих ти споделил някой друг тупаник
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮