.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Гъста коса...

Здравейте.Още от малка имам адски гъста коса.За да си я разреша ми трябват около 2 часа и докато я свърша,тя пак се заплита.УЖАСНО Е.
    Сутрин немога да ставам в 5ч за да си я разрешвам,а отгоре само малко я заглаждам,колкото да не си личи че е толкова гъста.Щом се прибера веднага я разрешвам.Преди да си легна пак я разрешвам(И трябва да я дърпам за да се разреши и ме боли ръката както дърпам)Та от постояното дърпане тя ми се къса и ми цъфти.А дори и да си постригна късо,на мен ми се оплита долу,там дето започват корените и то няма ефект.
    Та искам да ви попитам дали знаете някакъв начин да ми се разресва по-лесно.
    А иначе косата ми е чуплива(даже може да се каже къдрава)и това прави разресването още по-трудно.
    П:П-В момента използвам някакъв спрей за разресване на Елсев.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Може би да слагаш повечко балсам? Вярвам, че и сега слагаш, ама пробвай с повече. Не много в корените, че да не се омазнява, ами в краищата повече. Това е единстевното което ми хрумва...

пробвай спрея на ГЛИС КЮР [ оранжевия ].. той е за заплитащи се краища и по-лесно разресване ;] ..

п.п. и мирише много хубавоо \/

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от anity92
    пробвай спрея на ГЛИС КЮР [ оранжевия ].. той е за заплитащи се краища и по-лесно разресване ;] ..

п.п. и мирише много хубавоо \/
    точно той е крайща а на момичето и трябва за в корените.За да не е пълен спам пробвай с това на нивеа чу добри одзиви.Може и с кристали да пробваш.Защп не яизправяш веднъж-два пъти в седмицата поне ще смекчи малко положението.

едит:и аз бях така ама се оправих.

оххх аз пък толкова много искам дълга и много гъста коса,ами не мойта смотаната чупливата дето незнае какво иска ама който каквото си няма ми наистина пробвай с повече стилизиращи продукти все ще откриеш някой подходящ

Отиди на фризьор кажи и за проблема си...и предполагам, че ще те изтъни за да се избегне това заплитане...

ако е къдрева недей я сресва и мойта е къдрева и като я сресвам си развалям къдриците така че.. :P а също така можеш да я филираш при фризьор :P

и аз имах такъв проблем ...но когато си истаних косата и използлзвам Елсев ...

Re: Гъста коса...

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    П:П-В момента използвам някакъв спрей за разресване на Елсев.
    мда и аз го използвам от 1-2 седмици и ми е по-лесно да я разресвам,тъй че продължи с него и при теб може да има ефект

Дам.. съгласна съм.. искаме снимки.

както казах малко по - горе , косата ми е къдрева освен с пяна , с какво друго мога да я стилизирам ежедневно , без да се изсушава прекалено много :P
    -Пух? - каза Прасчо.
    - Да! - отговори Пух.
    - Нищо - каза Прасчо, хващайки го за лапичката.. Просто исках да съм сигурен,че те има Пух...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Филирай я.

Снимкии искаме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си