- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подготовка?
Здравейте.
Въпроса ми е следния: Например ако знаеш, че ще правиш секс в точно определен ден според вас трябва ли да има някакво въздържание от самозадоволяване или не предните няколко дена, за да си в добра форма или точно обратното? Мерси за всякакви отговори.
Трябва да си напълно подготвен . Два месеца преди това по 200 коремни преси , бягане по 20 км и бягане с препядствия всеки ден . Отделно тест за интелигентност ,тест за спин и здравна книжка изкарана преди не повече от 2 месеца . Същевремено по 15 "лъскания" всеки ден . Мисля ,че това е достатъчно .Успех![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Мерси, мерси нямаше нужда ;]
Въпроса все пак беше сериозен понеже нямам голям опит, ако някой иска да се изкаже със сериозен коментар да заповяда
Няма ама абсолютно никакво значение, най-много ти как го възприемаш. Аз лично не бих.
O, за хигиената няма какво да говорим дори. Накъде без нея?
ПП: мисълта ми обаче беше: как въздържанието би имало обратен ефект?![]()
Таааа както и да е... Значи щом като знаеш,че примерно (казвам примерно!) ще правите в събота,ако много рано свършваш бии си 1 чикия няколко часа преди това,че да не си под напрежениеили ако е обратното примерно петък вечерта (ако всяка вечер мастурбираш) не го прави за да си "способен" утре,защото може да се окаже,че си малко изморен...
А иначе чак такова въздържание да има... Бъди спокоен и на другият ден ще имаш плувци
А иначе не забравяй и хигиената. Вечерта както винаги задължително се къпеш,а сутринта примерно отиди се подмий. Преди това да не забравиш и да си купиш презервативи (ако ще ползвате) и т.н.
![]()
Станислава
Това би трябвало да ти стигне като обяснение ... Моите разсъждения бяха подобни , но да не се повтаряме айде и умната от менПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Подготовки?Кво му има толко бе...
![]()
бръснеш го, миеш го, биеш една чекия преди да тръгнеш и си напълно готов![]()
Who's next!
Ако си начинаещ 1 чикия непосредствено преди секса че да не свършиш мн бързоа иначе основното къпиш се и го бръснеш ако не си наскоро
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Първоначално написано от Force_bladeR
There is no right or wrong, only fun or boring
ДОБРИ МНЕНИЯ НО ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ КАЗА ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗБРЪСНЕ ГЪЗА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
^ чакаме ти да се обадиш... Сигурно ще го ебът в гъза и зат'ва да се бръсне нали?![]()
Станислава
може оная да е някаф хермафродит бе не се знае може да иска и тя да го ръга ( ако нз кфо е хермафродит си представи майка ти и ще се сетиш)Първоначално написано от t0d1t0
One 4 the money , two 4 the show
ей Addiced нещо ми си тъп такъва и btw ника ти не трябва ли да е Addicted
^ той е пич уе и е много умен!,к'вото каже той става закон!![]()
Станислава
Точно Addicted (пристрастен) тря да е... ама айде... и за .. гъза не е задължително. И Мноу тъпи наредби се мъчи да вкарва Addiced...
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Определено са тъпиПървоначално написано от daehuu
а и може да е било заето именцето затова...
![]()
Той е пич уе! Четете законите!Фак уе... Само 1 педал ще си бръсне задника преди секс... Ади ти да не си педал уе?
![]()
Станислава
Може би тряа да му теглиш една вода и след чекията...де да знам, ама съм чувал, че ескадроните остават. Не за друго, ама за да не смърди после на рибен магазин...Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
бе това за чикията по принцип го подкрепям, при мене прави чудеса, ама да не стане така после мек да го мъчи... имам приятел който като свърши ехее, ходи го чакай 1 час пак да го вдигне![]()
+ от тва повече..Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
Няма да се притесняваш