- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- how to be cool!
Здравейте!
Дайте някакви по-общи съвети как да бъдеш г0тин на 1 не много голям купон. От облекло до държание и каквото друго се сетите
ми да видииим...облечи се като за купон
(кви са тея теми е направо умирам от смях като ги чета
) ние пък от къде да знаем какъв ти е стила,че да ти казваме и с какво да се обличаш...Дръж се така,че да не се превземаш и да се правиш на голямата работа бъди себе си и се дръж като във всеки нормален ден пък то другото ще си дойде според ситуацията
![]()
пиеш, пушиш, пцуаши тря си много фешън в дрешките
![]()
![]()
Облекло-Облечи си нещо,в което ти е удобно,колкото и банално да звучи.Дънки,някоя свежа блуза,направи си прическа,ако искаш,разбира се.И това е.. грим,ако се гримираш.. и това е.
(предполагам,че си момиче.. ако съм сгрешила,всичко без грима важи)
Държание-Ами не се притеснявай много.Бъди уверен,прояви чувство за хумор...Бъди себе си.
Пфу,все едно,че ще ходиш на интервю за работа.Това е просто парти.Няма от какво да се притесняваш.
+ Това,ако там са приятелите ти,те те познават.. Знаят как се държиш,няма нужда да се правиш на някой,който не си.
http://www.youtube.com/watch?v=4JMOh-cul6M
това е единствения повтарям ЕДИНСТВЕНИЯ начин да си готин
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
баахти филмираните тийййййнейджъри.. пита кво да облече за някъв купон, на който ще се напият, напушат и т.н... кой ще те гледа с какво ходиш? ще стигнеш до там, че ще питаш с каква тоалетна хартия да си бършеш гъза след ... знаеш какво![]()
Who's next!
На тоя странен въпрос, май само т'ва е адекватния отговорПървоначално написано от LittleDude
![]()
стани фешАн и не забравяй дрогата![]()
Нали ти е ясно,че никой не може да ти каже как да си готин...трябва ти твой си стил,най-лесно е да слойиш рапърски/фешАнски дрешки и да радваш,обаче пак може да изглеждаш по-олигофренски от някой с обикновена тениска![]()
нямаш шанс...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
+1Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
![]()
ПП:Само не обличай розово за целта, МОООЛЯЯЯЯЯ!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от PurpleDream
аха
hating you makes me all warm inside : )
Интересно, но и аз съм си задавал този въпросно в началото като нямах опит
И сега си задавам същия въпрос и стигам до извода, че само практиката ще те "ушлайфа"
Но ще ти дам няколко съвета
>> Раздавай се !
Дръж се наперено (не като гангстер, а като пич)
Ако например отидете след това някъде на кафе оправяш сметката и всичко ако е точно казваш нещо от рода на "Тцтц ква е тази работа ? Сервитьорката ни обикаля цяла вечер няма никакъв бакшиш за нея ..."
А ако си по-дащен можеш да извадиш 2 лева и да сложиш отгоре
(С това може и много да се издигнеш в очите на мацките)
>> НЕ ПСУВАЙ И НЕ СЕ ДРЪЖ АРУГАНТНО !
>> Може да не танцуваш разтърсващо, но се опитвай да чуеш ритъма на музиката и да правиш уникални движения
>> Как да се облечеш ? Ако в "менюто" присъства дискотека бих ти препоръчал дънки по-светли със светла риза с дълъг ръкав.
(по възможност ако имаш риза с бели шарки, но не чисто бяла ..
например черно + бяло нещо по-ефектно :] или бяло + светло-зелено)
Много ме кефи ефекта който се получава от светлините
>> И така пиенето трябва да го има, но да не се прекалява
Но както казах и по-горе с опита ще се научиш :]
Защо е нужно да искаш съвети как да бъдеш готин ?? Просто бъди себе си и не играй чужда роля![]()