.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на glamouros

Имам нужда от мнение

Здравейте... ам на кратко моя първи път мина и смешното е че имаше само 1 път. От тогава мина вече почти година и сега съм с друго момче, но някак си се срамувам ужасно много да се сближа с него. И двамата имаме желание да го направим, но не мисля че е редно да го занимавам с тия неща - не ми се иска защото от части ме е срам а и не е негова работа какво е било в миналото. Та аз ви моля за съвет. Какво мислите, че е редно да направя да споделя с него защо не се получава физическата част поне до сега или да намеря начин сама да се справя. Ако е възможно ще съм ви благодарна ако и ми предложите някакъв начин. Благодаря ви предварително.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Само едно ще ти кажа - Отдай се на момента и не му мисли!
    Станислава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Защо да те е срам след като е с теб значи те е приел такава каквато си .. Ако обаче все още не го познаваш добре ии не знаеш що за човек е изчакай, опознай го ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Защо да те е срам след като е с теб значи те е приел такава каквато си .. Ако обаче все още не го познаваш добре ии не знаеш що за човек е изчакай, опознай го ..
    ами истината е че точно така направихме и аз се опитах сама да се справя - наистина имах нужда затова и писах ние ходим от 3 месеца скоро правим 4 и го отлагах много. Опознавахме се и тн и тн и какво ли не. Но в момента чувствам че истински го искам, а постъпвам тъпо. Имам чувството че всичко ми се преобръща само от идеята друг да ме види - а това момче заслужава да му дам всичко от себе си! Това със сигурност го знам. Сякаш нещо се пречупва в мен само при мисълта...
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Виж ... вижда се, че наистина това означава много за теб. Това, че го има и момента да не искаш друг да те вижда .. не означава, че още имаш чувства към предишния, а просто, че тогава си се отдала напълно. Ако питаш мен ... хубаво ще е да изчакаш малко. Също така - да му споделиш .. не го оставяй в неведение - той е човека до теб, а не някой непознат. Успех.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: Имам нужда от мнение

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Здравейте... ам на кратко моя първи път мина и смешното е че имаше само 1 път. От тогава мина вече почти година и сега съм с друго момче, но някак си се срамувам ужасно много да се сближа с него. И двамата имаме желание да го направим, но не мисля че е редно да го занимавам с тия неща - не ми се иска защото от части ме е срам а и не е негова работа какво е било в миналото. Та аз ви моля за съвет. Какво мислите, че е редно да направя да споделя с него защо не се получава физическата част поне до сега или да намеря начин сама да се справя. Ако е възможно ще съм ви благодарна ако и ми предложите някакъв начин. Благодаря ви предварително.
    отко та е срам e ???

Какъвто и да е проблема,не можеш да го криеш вечно. Ако желаеш нещо силно,нищо не може да те спре,горе главата и смачкай препядствията

Град
    Таити
    Имам чувството че всичко ми се преобръща само от идеята друг да ме види - а това момче заслужава да му дам всичко от себе си! Това със сигурност го знам. Сякаш нещо се пречупва в мен само при мисълта...
    То няма как друг да не те види гола това нали ти е ясно. Пък и щом заслужава да дадеш всичко от себе си за връзката ви направи го.кво толкова.отдай се на желанието и да става каквото ще
    There is no right or wrong, only fun or boring

е какво толкова ти има,че големия срам да не те види гола! Ако те харесва наистина ще превъзмогне щом е стеб,значи те харесва такава каквато си

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    е какво толкова ти има,че големия срам да не те види гола! Ако те харесва наистина ще превъзмогне щом е стеб,значи те харесва такава каквато си
    може доло джунгла да има
    There is no right or wrong, only fun or boring

Какъвто и да е проблема,не можеш да го криеш вечно. Ако желаеш нещо силно,нищо не може да те спре,горе главата и смачкай препядствията

Много Правилно! =D>

Град
    million miles away (:
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

пийни си малко преди това,но не прекалено де според мен щом толкова много се срамуваш зна4и не го искаш достатъ4но много....ина4е желанието трябва да е по-силно
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    in the reality : )
    Направете го на тъмно.. Или когато и двамата сте не особено трезви И ако се получи, следващите пъти можете да опитате и "по-наживо" ;]
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Направете го на тъмно.. Или когато и двамата сте не особено трезви И ако се получи, следващите пъти можете да опитате и "по-наживо" ;]
    Не е хубаво да се напиваш,само за да ти вдъхне кураж..1-2 чашки да,ама да се направиш на нищо и после да не помниш..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Не е хубаво да се напиваш,само за да ти вдъхне кураж..1-2 чашки да,ама да се направиш на нищо и после да не помниш..
    Е, естествено. Не казвам да се направят дроб сърма, а да "не са особено трезви"
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Е, естествено. Не казвам да се направят дроб сърма, а да "не са особено трезви"
    дамм,само да уточня и аз,да не вземе да напие момичето нещо..

мацка ако вс това е само от срам...не виждам логика....явно го привличаш и иска да е с теб щом сте си заедно....пък и то започнете ли да го правите не ти остава мн време да гледаш тук там (а и да вметна че жените се притесняват за най-малкото нещенце по тялото си...до като мъцете дори и не обръщат внимание на подробностите).....иначе моля те изясни конкретните причини??? нещо при първия ти път ли се получи конфузно или има нещо друго.... ???

Цитирай Първоначално написано от CrAzYyYy

Много Правилно! =D>
    +1

``Xbow Company``

Супер фен

Не ми казвай, че си 99 набор

Цитирай Първоначално написано от xbow99
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYyYy

Много Правилно! =D>
    +1
    ++
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Цитирай Първоначално написано от milickata
    мацка ако вс това е само от срам...не виждам логика....явно го привличаш и иска да е с теб щом сте си заедно....пък и то започнете ли да го правите не ти остава мн време да гледаш тук там (а и да вметна че жените се притесняват за най-малкото нещенце по тялото си...до като мъцете дори и не обръщат внимание на подробностите).....иначе моля те изясни конкретните причини??? нещо при първия ти път ли се получи конфузно или има нещо друго.... ???
    Проблема е,че ми е притеснено и се чувствам мн по-зле от колкото беше първия път. И за пореден път - не се срамувам , НЕ и от тялото си. Обожавам си тялото. Не мога да го опиша - мисля че е по-скоро притеснение да се отпусна пред него. А хех иначе първия път си беше чуден нищо сконфузно.
    А и не съм 99 набор. 93 ; )
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Проблема е,че ми е притеснено и се чувствам мн по-зле от колкото беше първия път. И за пореден път - не се срамувам , НЕ и от тялото си. Обожавам си тялото. Не мога да го опиша - мисля че е по-скоро притеснение да се отпусна пред него. А хех иначе първия път си беше чуден нищо сконфузно.
    Ако наистина харесваш тялото си и се чувстваш готова, не виждам причина да се срамуваш. Щом сте заедно не бива да имаш проблеми с отпускането пред него. Успех

А въпроса на FromAutumToAshes за набора беше към xbow99, не към теб.

Не се стеснявай....то е нормално да ти е каша в главата и да си мислиш как ще мине или как ще се представя....пък и не е казано че трябва още от 1-я път да си отпусната на макс.....но се постарай да се отдадеш на удоволствието просто...забрави за всичко излишно

Голям фен
    сподели с него и го обсъдете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си