- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от мнение
Здравейте... ам на кратко моя първи път мина и смешното е че имаше само 1 път. От тогава мина вече почти година и сега съм с друго момче, но някак си се срамувам ужасно много да се сближа с него. И двамата имаме желание да го направим, но не мисля че е редно да го занимавам с тия неща - не ми се иска защото от части ме е срам а и не е негова работа какво е било в миналото. Та аз ви моля за съвет. Какво мислите, че е редно да направя да споделя с него защо не се получава физическата част поне до сега или да намеря начин сама да се справя. Ако е възможно ще съм ви благодарна ако и ми предложите някакъв начин. Благодаря ви предварително.![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Само едно ще ти кажа - Отдай се на момента и не му мисли!
Станислава
Защо да те е срам след като е с теб значи те е приел такава каквато си ..Ако обаче все още не го познаваш добре ии не знаеш що за човек е изчакай, опознай го ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами истината е че точно така направихме и аз се опитах сама да се справя - наистина имах нужда затова и писахПървоначално написано от Hilary_
ние ходим от 3 месеца скоро правим 4 и го отлагах много. Опознавахме се и тн и тн и какво ли не. Но в момента чувствам че истински го искам, а постъпвам тъпо. Имам чувството че всичко ми се преобръща само от идеята друг да ме види - а това момче заслужава да му дам всичко от себе си! Това със сигурност го знам. Сякаш нещо се пречупва в мен само при мисълта...
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Виж ... вижда се, че наистина това означава много за теб. Това, че го има и момента да не искаш друг да те вижда .. не означава, че още имаш чувства към предишния, а просто, че тогава си се отдала напълно. Ако питаш мен ... хубаво ще е да изчакаш малко. Също така - да му споделиш .. не го оставяй в неведение - той е човека до теб, а не някой непознат. Успех.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
отко та е срам e ???Първоначално написано от glamouros
![]()
![]()
Какъвто и да е проблема,не можеш да го криеш вечно. Ако желаеш нещо силно,нищо не може да те спре,горе главата и смачкай препядствията![]()
То няма как друг да не те види голаПървоначално написано от glamouros
това нали ти е ясно. Пък и щом заслужава да дадеш всичко от себе си за връзката ви направи го.кво толкова.отдай се на желанието и да става каквото ще
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
е какво толкова ти има,че големия срам да не те види гола! Ако те харесва наистина ще превъзмогне щом е стеб,значи те харесва такава каквато си
може доло джунгла да имаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Много Правилно! =D>
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
пийни си малко преди това,но не прекалено деспоред мен щом толкова много се срамуваш зна4и не го искаш достатъ4но много....ина4е желанието трябва да е по-силно
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Направете го на тъмно.. Или когато и двамата сте не особено трезвиИ ако се получи, следващите пъти можете да опитате и "по-наживо" ;]
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не е хубаво да се напиваш,само за да ти вдъхне кураж..1-2 чашки да,ама да се направиш на нищо и после да не помниш..Първоначално написано от loliii
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Е, естествено. Не казвам да се направят дроб сърма, а да "не са особено трезви"Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
дамм,само да уточня и аз,да не вземе да напие момичето нещо..Първоначално написано от loliii
![]()
мацка ако вс това е само от срам...не виждам логика....явно го привличаш и иска да е с теб щом сте си заедно....пък и то започнете ли да го правите не ти остава мн време да гледаш тук там![]()
![]()
(а и да вметна че жените се притесняват за най-малкото нещенце по тялото си...до като мъцете дори и не обръщат внимание на подробностите).....иначе моля те изясни конкретните причини??? нещо при първия ти път ли се получи конфузно или има нещо друго.... ???
Не ми казвай, че си 99 набор![]()
![]()
![]()
![]()
++Първоначално написано от xbow99
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Проблема е,че ми е притеснено и се чувствам мн по-зле от колкото беше първия път. И за пореден път - не се срамувам , НЕ и от тялото си. Обожавам си тялото. Не мога да го опиша - мисля че е по-скоро притеснение да се отпусна пред него. А хех иначе първия път си беше чуден нищо сконфузно.Първоначално написано от milickata
А и не съм 99 набор. 93 ; )
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ако наистина харесваш тялото си и се чувстваш готова, не виждам причина да се срамуваш. Щом сте заедно не бива да имаш проблеми с отпускането пред него. УспехПървоначално написано от glamouros
![]()
![]()
![]()
А въпроса на FromAutumToAshes за набора беше към xbow99, не към теб.
Не се стеснявай....то е нормално да ти е каша в главата и да си мислиш как ще мине или как ще се представя....пък и не е казано че трябва още от 1-я път да си отпусната на макс.....но се постарай да се отдадеш на удоволствието просто...забрави за всичко излишноПървоначално написано от glamouros
![]()