Така.. преди да си споделя проблема , моля ви не искам коментари от типа "кво питаш нас, оправяй се сам" . Не искам да ми кажете точно какво да правя, искам съвет или мнение това е Така проблема е следния - с приятелката ми днес правим 2 месеца беше много готино за пръв път си казахме "обичам те" говорихме си за връзката ни и т.н. Ии накрая на разговора когато я изпращах тя ми каза че ми е изневерявала (2 дена след като тръгнахме тя замина за седмица и половина за друг град и там е ходила с другия пич) Ии че това е проблема... имам си принципи и най главния от тях който не мога да простя - тя го е нарушила... Много ми е трудно защото наистина съм привързан към нея , но вече нито доверие и нямам нито нищо... Казва ми че ще направи всичко възможно стига да не я оставя , но просто не мога да простя такова нещо, за мен това е нещо много голямо дори и тогава да е нямало почти нищо между нас... Ии че бих искал да ми дадете леко съветче или мнение или каквото и да е да ми улесните решението... Никак не ми е лесно