Щом според вас е генетична и се появява впоследствие от насаждането на мнението,че това е нормално,как така и през времената,когато това е било неморално и отвратително,пак е имало такива,макар и прикрити?А напоследък стана модерно заради оня мангал Азис,дето наистина трябва да го гръмнат някъде.SofiaRegularCunt може да не обиждаш.Либерални към изнасилвачите и сериините убийци?!После аз съм бил тъпак.Те имат избор,дали да нападнат човек и да го убият/изнасилят,нали?Според мен хомосексуалността е 100% генетично заложена,просто около нас се навъдиха фешън олигофрени и Азис имитатори,които си мислят,че това е голяма гордост.И не бива да ги мразим,защото,дори и да си прав и да е следствие от тормоз/травма в детството,пак нямат вина,нали?!
А оня,дето искаше да избива толерантните,я вземи се успокой малко...смЕрт седнали да ми викат

айде не го казвай,'щото на всички им е ясно,че никой от вас нищо няма да направи,много сте смели по форумите нещо...
Спирам,защото много сериозно се ядосах,от тея дето се правят на големи мутри и убийци