.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Възможно ли е?...

Здравейте..
    Ето го и моя въпрос...Аз съм на 15,а приятеля ми на 18..Заедно сме от половин година и преди половин месец започнахме да водим полов живот.Винаги използваме презервативи Дюрекс ии досега (да чукна на дърво) не се е скъсвал или спуквал.Проблема е обаче ,че цикъла ми е много нередовен 1 месец го има 2 го няма..Консултирах се с една генеколожка и тя каза,че е често срещано и ,че ако до 20 годишна възраст не се оправи тогава вече трябва да започна да пия лекарства за нормализиране..тааа тази седмица гърдите ме наболват доста и цикъла ми както почти обикновенно го няма..Има ли смисъл да се притеснявам,че нещо може да е станало или пък просто болката може да се дължи на това,че ще ми дойде или просто заради друга причина?

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ае кат не са е спукал или скъсал, ко са тревожиш ???

Възможно ли е?...

Не знам просто съм си параноична ... И ме е малко страх случайно да не е станало нещо...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Нищо не е станало,споко А и преди да ти дойде е нормално гърдите да пораснат и да те болят. Аз много обичам така да се гавря с приятелката ми,тя се гърчи от болка,а аз продължавам да я хващам за гърдите. А и щом като е нямало гафове няма смисъл да се притесняваш за това дали си забременяла,а и си на 15 нормално е цикъла все още да е нередовен
    Станислава

Възможно ли е?...

ДАм..Дано да ми дойде,че вече 2 месеца не ми е и е време Аз имам една фрка ,на която също и беше супер нередовен и пи един антибиотик без рецепта.Пи го 1 седмица и сега вече 2-ра година цикъла и точен акто часовник...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ми пий и ти е ???

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    ми пий и ти е ???
    иска се рецепта,а за тази рецепта трябва да ходи на лекар,а лекаря едва ли ще и ги предпише,а и не е много здравословно ей така да се пият антибиотици като бонбонки. После гледаш тема,имам нещо бяло дето ми тече,не е цикъл не знам какво е и т.н.
    Станислава

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    недорасла си ... можеше да изчекаш малко преди да почнеш да са ибеш не мислиш ли?
    GTA Stunting

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    На 15 си кво очакваш ? Сега половия живот е нещо ново за тялото ти... С времето всичко ще се нормализира... Кво се впрягате за глупости не мога да разбера ... Дай си време всичко ще стане като почасовник ..
    De-Phazz - Anchorless

Боже.. И аз бях така в началото.. Големи паранои, големи филми.. това е, защото го правиш от половин месец, после вече ще спреш да се притесняваш за глупости.. Щом не е имало фал, значи няма страшно. Ако обаче това не те успокоява, направи си тест

да

нищо не е станало споко

а

и аз бях така в началото , но се свиква спокс

Град
    ;D Krastavec ;D
    Ами мое мнение си е че просто е заради тревогата и притеснението \\за където те болят гърдите\\ или е защото още растът ;] За да не се притесняваш гледай да си запълниш трафика - примерно да спортуваш , да обикаляш с фр-та , да отидеш на дискотека - абе надявам се да схвана кво се опитвам да ти кажа И на мене ми беше така заради притеснение

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Re: Възможно ли е?...

Цитирай Първоначално написано от BenightedGirl
    Консултирах се с една генеколожка и тя каза,че е често срещано и ,че ако до 20 годишна възраст не се оправи тогава вече трябва да започна да пия лекарства за нормализиране..тааа тази седмица гърдите ме наболват доста и цикъла ми както почти обикновенно го няма..
    Гърдите те болят заради цикъла.Това е често срещано преди да ти дойде цикъла.
    When you dream anything can happen.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Няма смисъл да се притесняваш, щом няма гафове всичко е наред. Просто секса е нещо ново, което му влияе, а и си в такава възраст, в която е наистина нередовен.

не знаете, ама се ебете. Няма оправия, ей!

Скайп - dark_elf2

пфффф стига с паранои, стига писала по форумите, отиваш при батко и му искаш 5 кинта за шуърчек няма да обеднее я!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си