Цитирай Първоначално написано от domi98
да знам,че съм малка и така мисля ,наистина ,но ако видите какви момичета има в нашия клас и в училището ще ви паднат устите!!! и само да кажа,съм отличничка ,уча френски и уча английски от 4 годишна! по история няма по-добра от мен и по човек и природа!по математика да не говорим ,имам злетен медал на една олимпяда,така че моля не коментирайте колко съм умна!от А клас има момичета ,които ходят с къси поли,аз се отвращавам от такива неща!не искам приятел (момиче съм),просто харесвам момче! една от класа ми има около 5 приятеля,не ме интересуват такива неща,печелила съм наградата на училището "най-примерният ученик",така че моля не коментирайте възпитанието ми ,защото доколкото познавам вашето, хич не сте примерни!
Колкото и на умна да ни се правиш все тая,на 11 си.Там по-ебано шибано лесна математика няма.Личи си,че те интерусва училището.А това момче като го харесваш,а не искаш да имаш гадже?!Айде обясни ни за какъв к у р ти е това (наруто,кеч,Югио) фенче.Дай,защото ти си била 'умна' да ходят жените като монахини.

голЕм,чЕрен и рЕзан за такива като тебе