- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля ви се помогнете
Знам , че темата ми не е за този раздел , но писах къде ли не и вече незнам какво да правя !! Проблемът ми е компютърен - нали когато тръгваме да сваляме някакъв файл(музика,картинка...)ни изписва Do you want to save or open this file ? Е аз като цъкна върху едното от двете нищо не става - просто изчезва и не ми дава нищо след това !!! И сега не мога да свалям нищо , освен ако не го свалям през BitComet !!! Моля ви се , ако някой знае как да го оправя да каже (проблемът не е в интернета , а в самия компютър) !!!
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
аее там кат дърпаш нали има да са сложи отметка close this dialog when downloading is finished... кат са дръпни файла диалога са затваря...
темата е за раздел информационни технологии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в раздел секс - компютърен проблем![]()
сънувам ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по добре така, отколкот във тема инф. технологии да има тема сексуален проблемПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
а как върви половия живот?
GTA Stunting
бате , имах случай да видя как едно лапе на 3 години се пикае в DVD-то на компютъра.. цялата с-ма KNOCK OUT!!Първоначално написано от LittleDude
Първоначално написано от LittleDude
Ма то въобще не тръгва да се сваля - просто изчезва !!! Аз цъквам save и то просто изчезва и нищо повече не става (не започва да се сваля)
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
да ти имам проблемите..
WINDOWS REINSTALL!
Първоначално написано от travmiriaN
Ми за мен си е голям проблем , защото не мога да свалям нищо !!! Освен филми и то с BitComet
ае прой теглиш с тъпия флашгет... или битата комета ...
Първоначално написано от LittleDude
Аз и флашгет не мога да изтегля , а и проблема не е в програмите !!! Явно не можете да ми помогнете , но мерси все пак
Ако теглиш от замунда/аренабг нормално е да е така ... Това са торенти ... Сваляш 30-50кб файл за да можеш да го пуснеш през БитКомета за да почне да се сваля ... Като сваляш .TORRENT файл му дай "опен" и ще тръгне през биткомета![]()
De-Phazz - Anchorless
какъв браузър използваш??? Internet Explorer ? Firefox?
Вие самите сте некомпетентни, но се подигравате с момичето ! По-жалко не може да изглеждате селтаци ! Авторката драсни ми на лично ще ти обесня подробно![]()
De-Phazz - Anchorless
Ти си идиот ! Във всяка тема пускаш малоумно, лишено от всякакъв смисъл мнение... Кво бориш се за повече постове ? Колко лапешко ...
De-Phazz - Anchorless
k'во подиграване бе братаз и казвам като нормален човек да си преинсталира Windowsa
Да си преинсталира уиндоуса щото просто момичето не знае що е торент файл ? Колко оригинално ! ОМГ НЕ МИ ТРЪГВА ТАЯ МП3-КА - ПРЕИНСТАЛИРАЙ УИНДОУСА !!! Като не разбирате от нещо по-добре си запазете тъпите мнения за себе си![]()
De-Phazz - Anchorless
Ебати проблема!Я кажи поне възбуждаш ли се като се появява това прозорче?
![]()
тва е вярноПървоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от iwhswgrs
Имам Internet Explorer , Firefox и Avant Browser , но не е от интернета - мисля , че е от настройките на компютъра . И open да натисна пак нищо не става - въобще не го отваря , просто изчезва квадратчето , в което пише Do you want open or save this file ?
Прочети ми мненията бе авторката ...
De-Phazz - Anchorless
ей пичага , имах същия проблем и свалях самос utorent , а после се оказа че тва е шибан вирус , заразил целия ми компютър и от там аз си преинсталирах Windowsa !! нищо лично ;[[Първоначално написано от Vichko0o