.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Ако си с Firefox дай tools->options ->main и там има едно Show the download window when downloading a file дай му да има отметка и не давай отметка на това под него..и там отдоло също ти пише къде се сейфат файловете...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Да си преинсталира уиндоуса щото просто момичето не знае що е торент файл ? Колко оригинално ! ОМГ НЕ МИ ТРЪГВА ТАЯ МП3-КА - ПРЕИНСТАЛИРАЙ УИНДОУСА !!! Като не разбирате от нещо по-добре си запазете тъпите мнения за себе си
    ей пичага , имах същия проблем и свалях самос utorent , а после се оказа че тва е шибан вирус , заразил целия ми компютър и от там аз си преинсталирах Windowsa !! нищо лично ;[[
    Това, че компютъра ти е непознат "език" мене слабо ме вълнува... Като си преинсталнете 10-тина пъти уина ще се научите кво да сваляте и кво не Отностно мацката обесни много добре, че само с биткомет може да сваля, следователно тя сваля торент файлове, които както повечето хора знаят трябва да се свали малък файл, който да се зареди от торент програмата... Колко трудно !!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Таити
    5000 коментара само идиотщини. Хуу че поне 1 се намери да го приеме на сериозно.... дали се възбуждала... големи сте к*вали бе... леле.... поствате колкото да се правите на орогинални смешници
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си