- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелка ми е..
Здравейте..просто искам да споделя с вас..ии някое съветчеЗначи това лято се запознах с едно момиче.Станахме приятелки и мисля,че е много добра приятелка.Точно каквато аз искам.Когато ми е гадно ме успокоява и т.н.Много не смея да споделям с нея,но въпроса ми е-според написаното от мен вие мислите ли,че мога да и имам доверие?!Имам и малко ноо..не е достатъчно
Какво е мнението ви?
Ии без обидни коментари
![]()
Ми.. ти нищо не написа за нея о. о
Само,че си допадате,познавате се от някви месеци ии толкоС.
Ние сега от къде да разберем тя дали няма да изшумуфи най-съкровенната ти тайничка точно на този,който не трябва..?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Т'ва истиснки въпрос ли е ?
В смисъл...ти наистина ли ни питаш това??
![]()
Ами няма как ние да знаем дали може да и имаш доверие,това ще се разбере с течение на времето.Досега споделяла ли си и нещо и ако да,тя разказа ли го или си мълча?
Много си предпазлива, наслаждавай се на живота, че хероина поскъпва![]()
Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
![]()
![]()
![]()
Ами ти си прецени, ние въобще не я познавамеЩо за въпрос.. А и ти не си казала много за взаимоотношенията ви..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от thelideto
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
ние неможеме да съдим за момичето и да ти казваме какво да правиш с нея,като дори името не й знаем![]()
тя е твоя 'приятелка' .. не наша
ние от къде да знаем що за човек е тя, а и не виждам да си написала нещо за нея.. освен, че те успокоява и че се познавате от лятото..
Първоначално написано от iLovePussyJuice
Така е.Трябва да съм предпазлива
ии не само аз..
Еми не съм и споделяла много..първо искам да се убедя че мога да и имам доверие.Първоначално написано от someonerandom
![]()
![]()
Щом я смяташ за приятелка .. значи малко по малко ще започнете да си споделяте =]
Момиче Отиди до кухнята вземи един тиган и почни да се удряш докато не ти дойде малко ум в главата![]()
![]()
![]()
![]()
за ключ е темата защото лично според мен няма смисъл
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
+Първоначално написано от LiGiDY
Първоначално написано от bananjanet
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Яхууу слишай ся .... Значиииии никога не я преебавай тя ти е най-добрата приятелката,която държи страшно ама страааашно много за теб дори би се жертвала да тръгне с гаджето ти ако види че той не е достатъчно добър за теб![]()
П.С. Абе така и така сме почнали...аз дали мога да разчитам на един мои фр.. смисълл познаваме се ама дедазнамВие как мислите ?
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring