.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 237 от общо 237
    Супер фен
    50 да речем. В скайп почти всички, защото като си на кирилица не можеш да си пишеш емотиконките.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на ameli
    60.. Доста пишат на кирилица, но поне на мен в скайп ми е по-удобно на латиница, заради емотиконките.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Всичките!
    Ама аз си пиша на кирилица винаги!
    Е, само във игрите, където нямам друга възможност, пиша на латиница!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Само 2 приятелки пишат на кирилица, другите са на латиница.

Само 2 приятелки пишат на кирилица..
    и аз пиша на латиница навсякъде.. ама тук нали си е правило.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

май само 1 човек пише на кирилица като мен

Град
    Destiny Islands
    Само аз и един приятел пишем на Кирилица. 70% от останалите си пишат как да кажа... "нормално" на латиница а 30% смесват кирилица и латиница Пример: ObiiцамМ ТтE *faceslap*
    Най-много пък мразя като някой ме попита защо пиша на Кирилица. Направо ми иде да си строша клавятурата... нали съм българин кво му е странното да пиша на кирилица...
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

само 2 момичета пишат на кирилица.. другите масово пишат на латиница или смесено.. което е дразнещо..

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Да кажем 10%

Ами аз си пиша само на Кирилица и, колкото и да ми е неприятно да го кажа, единствен съм, от хората, с които общувам
    Старая се да спазвам и пунктуацията, но понякога и аз се изкушавам да напиша "тва", "кво", "що" и т.н Не за друго, но просто в определени ситуации ми се струва, че ще звучи твърде изкуствено, знам ли

А колкото до емотиконките, те вече са ми свикнали, тъй като ги импровизирам. Но така или иначе най-често използвам ":д", а в редките случаи, когато ми е нужна друга- или импровизирам, или си я избирам от менюто /когато става въпрос за скайп/, или сменям езика за секунда, за да я напиша.

П.С. За мое огромна радост, никой не ми е задавал невероятния въпрос "Защо пишеш на кирилица?". И все пак се надявам, хората, включително и моите познати, да започнат да пишат на кирилица. Просто е излишна "гъзария" да използвам чужди букви, когато си имаме наши. А използването и на цифри вече е върхът!! Наистина е много неуместно и дори непрегледно, когато се пише с латиница :X:X

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    В скайп - 100%
    В други сайтовe/форуми 90%
    ...

Около 70 % от приятелите ми използват кирилицата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си