- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко % от приятелите ви пишат на латиница??
50 да речем. В скайп почти всички, защото като си на кирилица не можеш да си пишеш емотиконките.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
60.. Доста пишат на кирилица, но поне на мен в скайп ми е по-удобно на латиница, заради емотиконките.![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Всичките!![]()
Ама аз си пиша на кирилица винаги!
Е, само във игрите, където нямам друга възможност, пиша на латиница!![]()
Само 2 приятелки пишат на кирилица, другите са на латиница.
Само 2 приятелки пишат на кирилица..
и аз пиша на латиница навсякъде.. ама тук нали си е правило.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
май само 1 човек пише на кирилица като мен![]()
Само аз и един приятел пишем на Кирилица. 70% от останалите си пишат как да кажа... "нормално" на латиница а 30% смесват кирилица и латиницаПример: ObiiцамМ ТтE *faceslap*
Най-много пък мразя като някой ме попита защо пиша на Кирилица. Направо ми иде да си строша клавятурата... нали съм българин кво му е странното да пиша на кирилица...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
само 2 момичета пишат на кирилица.. другите масово пишат на латиница или смесено.. което е дразнещо..![]()
Ами аз си пиша само на Кирилица и, колкото и да ми е неприятно да го кажа, единствен съм, от хората, с които общувам![]()
![]()
![]()
Старая се да спазвам и пунктуацията, но понякога и аз се изкушавам да напиша "тва", "кво", "що" и т.н![]()
Не за друго, но просто в определени ситуации ми се струва, че ще звучи твърде изкуствено, знам ли
![]()
А колкото до емотиконките, те вече са ми свикнали, тъй като ги импровизирам. Но така или иначе най-често използвам ":д", а в редките случаи, когато ми е нужна друга- или импровизирам, или си я избирам от менюто /когато става въпрос за скайп/, или сменям езика за секунда, за да я напиша.![]()
П.С. За мое огромна радост, никой не ми е задавал невероятния въпрос "Защо пишеш на кирилица?". И все пак се надявам, хората, включително и моите познати, да започнат да пишат на кирилица. Просто е излишна "гъзария" да използвам чужди букви, когато си имаме наши. А използването и на цифри вече е върхът!! Наистина е много неуместно и дори непрегледно, когато се пише с латиница :X:X
Около 70 % от приятелите ми използват кирилицата.