- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко % от приятелите ви пишат на латиница??
100% само аз си пиша на българскиПонякога ме питат защо и като им отговоря те се хилят повечето...
![]()
99% пишат на латиница (и аз пиша на латиница)
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
мм.... 99%вкючително и аз
![]()
ам..аз пиша на кирилица..и като се замисля винаги съм пишела така.
що се отнася до приятелите ми,за сега се сещам само за един който пише на кирилица,всички останали на латинеца.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Процент едва ли бих могла да кажа,ама около 2,3 не повече![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Малко хора, но по-добре така, защото като почнат да пишат на кирилица и пишат адски грешно и аз се дразня доста. А иначе стига с тези оправдания - трудни били буквите, емотиконите, нямам кирилица и т.н.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
omg ebati prostotiqta az 4esno ko ta b1rka kak pi6at i az ne obi4am da pi6a na kirilica!![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
te da nqma roman da pi6at ve djoni zako im e da pi6at pravilno kat si 4atite |-(Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
ами 97 % в скайп ми пишат на латиница
3 % на кирилица![]()
Coco Chanel <3
90% латиница
10% кирилица![]()
около 96 - 7 % пишат на латиница![]()
100% + че неграмотно :]
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Към 90% някъде. Аз пиша навсякъде на кирилица, свикнала съм и ми е по-удобно.![]()
може би някъде 89-90% защото някои пишат хем на кирилица,хем на латиница..даже и на мен ми се е случвало,но не ми пречи де![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
В скайп, почти всички пишат на латиница. И аз..
На фонетика пиша също бързо, но латиницата ми е навик в скайп-а и ако почна да пиша на български, бъркам буквите, а и почти всички емотиконки си ги пиша, не ги избирам от шаблона и така.
По форумите винаги си пиша на български и гледам да спазвам правопис, доколкото грамотността ми позволява.. ;д
Почти всички...![]()
nicolepcd
+1 Все едно аз съм го казала!Първоначално написано от Goddess
Живей за мига!
Около 25-30% от приятелите ми пишат на кирилица.
Аз също =)
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
98% пишат на латински ..... то и за това като почнат на кирица имат на ред по 10 грешки 8==D
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Аз пък си пиша на кирилица..по-готино изглежда..![]()