- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко % от приятелите ви пишат на латиница??
Ами кажи речи 85-90%
"Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно."
Пиша на кирилица навсякъде, понеже е по-разбираемо, правя по-малко грешки в училище или поне правех :р съобразявам кога а/ъ о/у
абре само +сове има да си пишеш на кирилица
>> На мен разбира се, не ми прави впечатление, кога някой ми пише с латински букви, но все пак ... въпрос на избор![]()
100% само аз понякога пиша на български.![]()
много си права ..и аз пиша на български, но рядко, защото ми е трудно изписването на емотиконите и само трябва да ги търся.
Иначе от моите приятели само 2-ма пишат на български.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Всичките...![]()
Може би всичките.
Но лично аз НЕ МОГА,дори във форума си пиша на БГ
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Сигурно към 80%
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
99,9%Аз мога и на кирилица и на латиница, но на първото ми е далеч по - лесно и по - бързо, свикнала съм :]]]
95% пишат на латиница. Аз най-често пиша, както пише човекът, с когото комуникирамПредпочитам кирилицата, но шанс
![]()
100% Преди писах на кирилица, но после се отказах главно заради емотиконките
Аз навсякъде пиша на кирилица...освен в СкайпТам доста рядко. И само защото по - лесно се пишат емотикони... иначе май само един приятел пише на килирица ; )) И когато си пиша на БГ все питат...''да не си си объркала езика''
![]()
vesito13 И аз съм горе долу така..![]()
Life is more than black & white. .
``
ами то почти всички пишат на латиница около 99%![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Да живее скайпа.Всичко що познавам пише на латиница там.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
64% от моите пишат на латиница. Сметнах го![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз винаги пиша на кирилица.
![]()
Около 80% аз понякога пиша на кирилица в редки случаи на латиница. Нея я употребявам повече в скайп където почти не влизам![]()
90% може би....Аз пиша на кирилица, обаче на фонетичен бг, защото много често ми се налага да пиша нещо на английски, и така ми е по лесно да използвам едни и същи букви
Но иначе съм абсолютна привърженичка на писането на кирилица!!!
100%
В скайп си пиша на латиница, а навсякъде другаде на кирилица. Пък и съм виждала много хора от абонатите ми да пишат на кирилица. Това не ми пречи.![]()
99,9%
Само аз и приятеля ми май..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?